Astronapoved

Horoskop za četrtek, 18. januarja

N. K.
18. 1. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v ovnu, ob 9.12 preide v bika.

Profimedia
/

OVEN – Zanimanje se bo usmerilo v vprašanja v zvezi s prihodnostjo, a ne boste dobili odgovora, ki ga pričakujete. Ne ustavljajte se ob napačnih predstavah.

BIK – Danes boste nekoliko nemirni. Sestavili se boste šele, ko vas bodo prijatelji povabili na kavo. Glede odločnosti pokažite, da ste prepričani o sebi.

DVOJČKA – Običajno komaj čakate na nove naloge, tokrat pa ste utrujeni. Morda je pravi trenutek, da se sprostite in začnete opazovati z drugega zornega kota.

RAK – Določenih skrivnosti ne morete razvozlati, saj ste vse skupaj preveč zapletli, ker ste iskali lažje opcije. Danes bo na poslovnem področju naporno.

LEV – Čeprav nekoga ne razumete, ne pokažite razočaranja, saj lahko vseeno dosežete želeno. Previdni bodite z denarjem in tudi z ostalimi zadevami.

DEVICA – Doma bo danes napeto, morda zato, ker nenehno poudarjate eno in isto, namesto da bi se zares pogovorili. Popazite na svoj način komunikacije.

TEHTNICA – Veseli boste, da na ljubezenskem področju prihajajo boljše energije, ki se bodo prenesle tudi na ostala področja. Končno ste dočakali, kar ste čakali.

ŠKORPIJON – Prijateljeve besede vas bodo navdušile in ni razloga, da bi se držali nazaj. Pokažite čustva, saj bo na drugi strani nekdo, ki jih bo rad sprejel.

STRELEC – Nekdo vas ne razume, čeprav bo sledil dialog, ki ste ga po tihem pričakovali. Vaši argumenti danes ne bodo ravno najbolje sprejeti, kar vas bo jezilo.

KOZOROG – Nič vas ne more ustaviti, saj boste premagali vse ovire, celo ljubosumje, ki vam je nagajalo. Končno se boste lahko s partnerjem odkrito pogovorili.

VODNAR – Na poslovnem področju ničesar ne sklepajte, saj so na vidiku zmote, ki vas lahko drago stanejo. Imate dovolj časa, da se v miru odločite, kaj boste storili.

RIBI – Dobri rezultati na poslovnem področju vas lahko opogumijo, še posebno če gre za storitve. V ljubezni boste deležni priložnosti, da se znova odločite.