Astronapoved

Horoskop za sredo, 17. januarja

N. K.
17. 1. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v ovnu.

Profimedia
/

OVEN – Hrepeneli boste po novostih in te počasi že prihajajo v vaše življenje. Pripravljeni boste celo narediti kakšen korak, tudi če se boste morali čemu odreči.

BIK – Uspešni boste, saj ste se odlično pripravili, in čutite, da vam tokrat ne more spodleteti. Danes bo vse potekalo drugače, predvsem na področju ljubezni.

DVOJČKA – Vztrajnost bo danes pravi ključ do uspeha. Pred vami so večje priložnosti, zato nikar ne sedite križem rok, sicer vam bo morda kasneje močno žal.

RAK – Nemirno se boste izvijali iz obljub, ki ste jih dali pred kratkim. Kljub prijaznosti si boste želeli le nekaj miru in sočutja, ki vas bo navdihnilo.

LEV – Planetarni aspekti povzročajo napetosti na čustvenem področju. Priporočljivo je, da se brzdate in počakate na trenutek, ko boste vse lažje sprejeli.

DEVICA – Kljub nestrpnosti morate počakati na novo priložnost, čeprav je prav danes še ne bo. Vaše počutje bo vseeno obarvano s pozitivnimi energijami.

TEHTNICA – Ne morete se zbrati, čeprav vas čas priganja in se delo kopiči, kar vas vznemirja. A tokrat lahko od drugih zelo veliko pričakujete, zato ne oklevajte.

ŠKORPIJON – Znašli ste se med dvema ognjema, saj ste prevzeli nase odločitev, ki ni bila preprosta. Izmuzniti se ne morete, zato raje poglejte resnici v oči.

STRELEC – Danes boste dejavni in tekmovalni, zato za prijatelje ne boste ravno najboljša družba. Poskusite delovati bolj umirjeno in stabilno, pa bo za vse lepo.

KOZOROG – Ker se boste odzivali napeto, s sogovorniki ne boste našli skupnega jezika. Počutje bo v takšnih okoliščinah nekoliko slabše, a se bo vse razrešilo.

VODNAR – Pomembne opravke, ki se vrstijo, boste prevzeli nase, saj vam to omogoča dobra motivacija. Najboljši rezultati se vam nakazujejo v popoldanskih urah.

RIBI – Občutek, da vas ne spoštujejo dovolj, vas bo jezil. Morda ste le nekoliko nemirni, zato se ne obremenjujte preveč, saj bo situacija kmalu drugačna.