Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 22. januarja

N.K.
22. 1. 2024, 05.42
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v biku, ob 22.51 preide v raka.

Profimedia
/

OVEN – Danes ne boste razpoloženi za pogovor, saj ste z mislimi pri situaciji, ki vas teži. Vsakemu, ki bo izzival, boste odgovorili neposredno, a diplomatsko.

BIK – Privoščite si sproščen dan v dobri družbi. V službi ste pod pritiskom in resnično potrebujete sprostitev, ki vas bo spet spravila v red.

DVOJČKA – Pripravljeni boste na napredek in višje cilje. Vse skupaj bo v kombinaciji z vašimi sposobnostmi ključ do boljšega počutja in večje samozavesti.

RAK – Danes boste razpoloženi in zelo komunikativni, tudi v družbi tistih, ki vam niso najbolj pisani na kožo. Naraščajo pa vaša ljubezenska pričakovanja.

LEV – Končno boste spoznali, da vas zaletavost ne vodi nikamor. Če bodo od vas zahtevali odgovore, odgovorite razumsko, ne prepuščajte se trenutnim vzgibom.

DEVICA – Že nekaj časa čutite, da potrebujete spremembo, ki vas bo napolnila z energijo. Planetarni vpliv bo danes zelo lahkoten, vaše misli pa hitre in prodorne.

TEHTNICA – Veliko stvari napreduje tako, kot ste si zastavili, še posebno v ljubezenskih odnosih, ki vam bodo končno začeli prinašati mir in srčno zadovoljstvo.

ŠKORPIJON – Ne ustavljajte se pri zadevah le zato, ker se zdijo privlačne, saj imajo morda drugačno ozadje. Ugotovili boste, da je treba vse dvakrat preveriti.

STRELEC – Če se boste potrudili na prijazen način doseči, kar ste si zastavili, imate odlične možnosti za napredek. Jezile vas bodo le pripombe prijateljev.

KOZOROG – Vaše sanje, ki so jih čustveni zapleti zameglili, bodo dobile novo podobo,  Prodornost, s katero boste nastopili danes, bo občudovanja vredna.

VODNAR – Ničesar ne morete izgubiti, če začnete z neposrednim pristopom. Stvari se popravljajo, a se boste morali izpostaviti nekaj kritikam, ki bodo vplivale na razplet.

RIBI – Danes vas bodo presenetile spodbudne novice, ki vam prinašajo nove možnosti. Nenadoma boste ugotovili, kaj si nekdo v resnici želi, in boste sproščeni.