Astronapoved

Horoskop za sredo, 24. januarja

N. K.
24. 1. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Pripravite se na nekaj nenavadnih sprememb, ki vas bodo celo nekoliko utrudile. Nato se raje osredotočite na pomembnejše priložnosti in bodite pogumnejši.

BIK – Vaše današnje razpoloženje bo povzročilo, da vas okolica ne bo razumela. Čeprav trenutno ne premorete diplomatskih spretnosti, se boste znašli.

DVOJČKA – Pred vami je vznemirljiv dan, poln komunikacije, vendar pa ne boste imeli najboljše izkušnje s strogo disciplino. Poskusite biti bolj vztrajni.

RAK – Čustvena nestabilnost bo velika, vendar je nikar ne potlačite, ampak se raje z njo soočite. Če potrebujete pomoč, vam jo bodo ljudje v bližini ponudili.

LEV – V ljubezenskih odnosih bo spet nekaj več iskric in prijaznih besed, kar vas bo vsekakor zelo razveselilo. Motile pa vas bodo nerešene finance.

DEVICA – Lahkotna energija vam bo omogočila več ustvarjalnega sodelovanja, ki vas lahko kmalu popelje v napredek. Telefon bo zvonil pogosteje, kar vam bo všeč.

TEHTNICA – Odnosi na delovnem mestu dosegajo vrelišče, zato ni najbolje, da jih s slabo voljo še poslabšujete. Več priložnosti za veselje bo v večernih urah.

ŠKORPIJON – Potrebujete le še nekaj informacij, da se odločite glede financ. Pomaga vam lahko nekdo, ki vam že nekaj časa nesebično stoji ob strani.

STRELEC – Dogajanje na poslovnem področju, ki vas je skrbelo, se razpleta hitreje od pričakovanj. Zanimiva oseba, ki vas privlači, se bo opogumila in pristopila.

KOZOROG – Pred vami je živahen dan, ki ga boste preživeli v odlični družbi dobrih prijateljev. Dovolite si zabavo in prenehajte negativno razmišljati.

VODNAR – Romantične novosti vam vračajo upanje, glede na stanje, ki ste ga z obilico govorjenja poslabšali. Zelo odločni boste v večernih urah.

RIBI – Na poslovnem področju bo prisotnega nekaj stresa. Veliko bo nepričakovanih sprememb, odprte komunikacije in opravkov, ki vam bodo kradli energijo.