Astronapoved

Horoskop za petek, 30. junija

N. K.
30. 6. 2023, 05.34
Posodobljeno: 30. 6. 2023, 06.45
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v škorpijonu, ob 16.59 preide v strelca.

Profimedia
/

OVEN – Končno se vam obetajo ugodnosti in vaša naloga bo, da jih izkoristite. Dan bo nenavaden in poln izzivov, ki vas bodo prebudili. Vaša ideja bo uslišana.

BIK – Za svoje opravke in zamisli boste potrebovali veliko več časa kot sicer. Zavedate se, da je pred vami še dolga pot, tudi do zadeve, ki je povezana z vašo ljubeznijo.

DVOJČKA – Danes bodo želje in stvarnost na nasprotnih bregovih. Ne čudite se, če boste kljub želji po resni zvezi pritegnili osebe, ki vam bodo naklonjene bolj prijateljsko

RAK – Sebična in aktivna energija bo danes za vas precej velik izziv. Življenje bo od vas zahtevalo spremembe, ki pa vam tokrat ne bodo prav pisane na kožo.

LEV – Dokončajte pomembnejšo zadevo, saj se boste le tako znebili zoprnega občutka krivde. Ne navdušuje vas, da se nekdo nikakor ne odloči in ne izjasni glede odnosa.

DEVICA – Skoraj vse, s čimer se boste danes srečali, bo precej nedorečeno. Občutek boste imeli, kot da se nekatere stvari dogajajo mimo vas, kar vas bo razjezilo.

TEHTNICA – Notranji nemir, ki bo izrazit, bo priložnost za osebni razmislek in poglobitev vase. Prijatelj vam bo v pomoč in oporo pri odločitvah.

ŠKORPIJON – Vse gre po načrtih, posebno na poslovnem področju. Ljubezen je sicer nekoliko v senci, saj trenutno niste povsem pripravljeni na večje spremembe.

STRELEC – Upoštevajte potrebe drugih, saj vam želijo le pomagati. Razburljivo bo, saj si boste po eni strani močno želeli zbližanja, po drugi strani pa boste želeli mir.

KOZOROG – Danes boste spoznali, da je začetek polovica opravljenega dela. Večerne ure prinašajo tudi vznemirjenje in živčnost, vendar kar pogumno prek tega.

VODNAR – Imate pomisleke, zato boste novo zadevo znova prestavili. V resnici nimate veliko razlogov za zaskrbljenost, morda bi morali biti le bolj odločni.

RIBI – Podjetna energija današnjega dne bo okrepila voljo za uresničevanje lastnih ciljev. V odnosih z domačimi se lahko pojavi več napetosti, povezanih z denarjem.