Astronapoved

Horoskop za sredo, 28. junija

N. K.
28. 6. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v tehtnici, ob 10.55 preide v škorpijona.

Profimedia
/

OVEN – Nov pogled na dogajanje prinaša svežino in nove načrte. Ne podcenjujte svojih dragocenih sposobnosti, s katerimi lahko povzročite velike spremembe.

BIK – Občutek boste imeli, da ste točno tam, kjer si želite biti. Znanec bi vam utegnil škoditi, vendar mu ne bo uspelo, saj boste takoj ugotovili, kaj ima za bregom.

DVOJČKA – Danes morate zelo dobro premisliti svojo naslednjo potezo in upoštevati pravila. Pri čakanju na potezo drugih vpletenih v dogajanje boste vznemirjeni.

RAK – V kočljivi situaciji ne boste potrebovali dokazov, saj bo za vas pomembno nekaj drugega. Pričakujte ovire na poti, ki ste jo izbrali, vendar se ob njih ne zaustavljajte.

LEV – Nova ideja vam bo všeč in imeli boste veliko ustvarjalne svobode, ki jo seveda izkoristite. Ne bo vam treba dolgo čakati na ugodne izide. V ljubezni boste zaletavi.

DEVICA – Čeprav imate občutek, da se mora vse v vašem življenju odvijati hitro, ne bo tako. Vzemite si čas, da boste prepričani o svojih naslednjih dejanjih.

TEHTNICA – Zakaj bi se ukvarjali s tistimi, ki vas vznemirjajo, ko pa lahko več časa preživite s tistimi, ki vas resnično spoštujejo. Kmalu boste pripravljeni na večje prelomnice.

ŠKORPIJON – Borili se boste sami s sabo in s svojim egom. Računajte na nekaj nedorečenosti, a boste vse skupaj opravili dokaj hitro, če ne boste preveč zbadljivi.

STRELEC – Čas vas že močno priganja; najprej storite nekaj več na področju študija in stikov s tujino, kjer se vam nakazuje nekaj nenavadnih možnosti. Izrazite sebe.

KOZOROG – Zamorjeni ste, čeprav nimate večjih težav. Bližate se spremembam, ki že zdaj, ko o njih samo razmišljate, kradejo vašo energijo. Več časa namenite rekreaciji.

VODNAR – Nekaj boste povedali zelo direktno, saj imate dovolj skrivalnic. Zato naj vas ne preseneti, če bo odziv drugačen, negativno obarvan, a zvečer prihajajo rešitve.

RIBI – Simpatičen navdih za novo poslovno dogajanje bo prišel iz prave smeri. Predstavite vizije in sanje, saj imate tokrat odlične možnosti. Ne pozabite pa tudi nase.