Test

Kaj pa, če vam sreče ne prinaša pikapolonica, temveč ostri zob?

Neja Kralj
27. 6. 2023, 17.48
Deli članek:

Ljudje od nekdaj verjamemo v srečo, in ne le to, zaupamo tudi v sile ali predmete, ki nam srečo lahko prinesejo ali pa jo okrepijo.

Dreamstime
Pikapolonica

Nič nenavadnega ni torej, da imamo ob sebi ali pa celo na sebi nosimo amulete in talismane, ki nas branijo pred zlom in so znamenje naše sreče.
Kateri predmet za srečo bi morali imeli v svojem žepu?
Rešite test in takoj boste izvedeli!

1. Na katerem področju najbolj potrebujete srečo?
a) Ljubezen.
b) Družina.
c) Kariera.
č) Prijatelji.
d) Izobrazba.
e) Potrpežljivost.
f) Finance.

2. Kaj vas najbolje opisuje?
a) Organiziranost.
b) Očarljivost.
c) Radovednost.
č) Agresivnost.
d) Unikatnost.
e) Eleganca.
f) Modni slog.

3. Kje bi najraje živeli?
a) Na Škotskem.
b) Na Jamajki.
c) V Nemčiji.
č) Na Japonskem.
d) V Argentini.
e) Na Novi Zelandiji.
f) V Egiptu.

4. Kaj od naštetega vam je najpomembnejše?
a) Ugled.
b) Samozavest.
c) Notranji mir.
č) Resnica.
d) Čast.
e) Uspeh.
f) Zmaga.

5. Izberite vzorec, ki ga imate na vsaj eni majici.
a) Pike.
b) Veriga DNK.
c) Šahovnica.
č) Cvetlice.
d) Diamanti.
e) Snežinke.
f) Konji.

6. Vaš najljubši prostor v hiši?
a) Kuhinja.
b) Spalnica.
c) Kopalnica.
č) Dnevna soba.
d) Veranda, terasa.
e) Klet.
f) Garaža.

7. Kaj na nebu vam je najlepše?
a) Oblaki.
b) Zvezde.
c) Mavrica.
č) Sončni zahod.
d) Mrk.
e) Strela.
f) Luna.

dreamstime
Deteljica

Največ odgovorov A: štiriperesna deteljica
Tako kot štiriperesna deteljica tudi vi predstavljate tradicijo. Spoštovanje starejših, odgovornost, pomoč šibkejšim so naloge, ki jih jemljete zelo resno. Štiriperesna deteljica je redka in tudi odlike, ki jih imate vi, dandanes niso ravno pogoste. Nosite takšno deteljico pri sebi in sreča vas bo spremljala na vsakem koraku.

Največ odgovorov B: pikapolonica
Sreča se le redko kaže kot »prava sreča«, kadar potrka na vaša vrata. Lahko je videti kot žuželka na vaših ramenih ali kot bolečina v križu. Morda se ob obisku sreče sprva celo zdi, da imate smolo. Bodite pozorni na pikapolonice. Naj vas opomnijo, da vas težave, ki se pojavljajo vsakodnevno, nikoli ne smejo vreči iz tira. Pikapolonica poskrbi, da se vse dobro izteče.

Profimedia
Kovanec

Največ odgovorov C: kovanec za srečo
Za nekoga je kovanec samo kovanec, za koga drugega pa je lahko zaklad. Če najdete cent ali dva, kovanec poberite in ves dan boste imeli srečo. Nekateri ljudje vidijo srečo le kot enkraten trenutek, vendar vas v resnici spremlja vsepovsod, zlasti če znate uživati v drobnih stvareh: v nasmehu, prijateljevi družbi, celo dežju.

profimedia
Smejoči buda

Največ odgovorov Č: smejoči se Buda
Smejoči se Buda je opomnik najpomembnejše stvari v življenju: ljubezni in veselja. Kipec vas spomni, da bodite zadovoljni, čeprav se vse zdi črno. Hodite po svetu z odprtimi očmi in srcem ter se ne pustite ujeti nestvarnemu hrepenenju. Torej Budo v žep in svet bo lepši.

Pixabay
7

Največ odgovorov D: številka 7
Simboli vladajo življenju. Če še nimate srečne številke, je odslej to sedmica. Izrežite jo iz kartona, dajte v žep in vsakič, ko jo boste zatipali, pomislite, da je nekaj pomembnega na vidiku. Sedmica s seboj prinaša nove priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Profimedia
Morski pes

Največ odgovorov E: zob morskega psa
Življenje je lahko kruto kot morje, a če imate ob sebi živalsko moč, lahko premagate vse težave. Priskrbite si zob morskega psa, obesite si ga okoli vratu in začutili boste novo moč, pogum, odločnost. Tako kot morski pes boste kljubovali vsem nevihtam in se osredotočili samo na pomembne stvari v življenju, nepomembne pa vas nič več ne bodo tiščale navzdol in vam jemale energije.

Dreamstime
Podkev.

Največ odgovorov F: podkev
Vaša ljubezen do živali je znak, da ste močno povezani z živalsko energijo: vladata vam instinkt in gon po preživetju. Veliko ljudi nosi pri sebi podkev za srečo, tudi vi bi jo morali. Obrnite jo z obema koncema navzgor, da vam sreča ne odteče. ***Free style, k vsakemu odgovoru fotko, brez podpisov***