Astronapoved

Horoskop za torek, 27. junija

N. K.
27. 6. 2023, 06.27
Posodobljeno: 27. 6. 2023, 06.32
Deli članek:

Sonce je raku, Luna je v tehtnici.

Pixabay
Kaj je zapisano v zvezdah danes?

OVEN – V ljubezni boste srečni z nekom, ki je popolnoma drugačen od oseb iz preteklosti. Zbrali boste več energije, tudi pri delu, kjer ste zadnje čase malce zaspali.

BIK – Doma se vam lahko zgodi konflikt, v katerega bo vključenih več različno mislečih ljudi. Dobro bi bilo, da se iz tega kaj naučite in se v prihodnje odzovete drugače.

DVOJČKA – Nekaj novic vas bo prebudilo, saj takšnega razpleta niste pričakovali. Končno ste tudi na finančnem področju spretnejši. Vse skupaj vam odpira nova obzorja.

RAK – Današnji dan bo nemiren. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami, ki bi lahko izzvale konflikt. Trma vas tokrat ne bo popeljala v želeno smer.

LEV – Dogajanje na poslovnem področju bo danes prelomno za vas in za sodelavce, ki vas bodo želeli nadvladati. Ne ustavite se pri malenkostih, dosežete lahko še veliko več.

DEVICA – Zaradi vaše pogumne komunikacije se bo nekaj pogovorov končalo bolje, kot ste upali in predvidevali. Pozitivna energija vas spodbuja tudi v ljubezni.

TEHTNICA – Na področju dela ste pripravljeni uvesti nekaj sprememb. Porabili boste manj časa in denarja, kar vas bo vodilo v zadovoljstvo in željo po zabavi.

ŠKORPIJON – Pokazali boste izvirnost in tako opravili s konkurenco. Zadovoljni boste, saj počasi osvajate pomemben cilj, ki vam prinaša tudi finančno varnost.

STRELEC – Dan bo nekoliko stresen in nenavaden. V ozračju bo nemir, ki bo kratil dogovarjanje in zbrano delo. Čas je za premik ali spremembo v razmišljanju.

KOZOROG – Danes vam ne bo do čakanja, čeprav ste si vnaprej vzeli čas za opravke. Notranji vzgibi vas spodbujajo, da dragi osebi poveste nekaj, kar vam leži na srcu.

VODNAR – Uspešni boste, še posebej tisti, ki se trudite, da bi na poslovnem področju priplezali nekoliko višje. Na srčnem področju boste končno uporabili svoj šesti čut.

RIBI – Nekaj veselih trenutkov vas čaka, zato se jim prepustite in poskrbite, da jih boste preživeli brezskrbno. Ohranite trezno glavo, ko se vam bo preteklost hotela približati.