Astronapoved

Horoskop za soboto, 15. oktobra

Danaja
15. 10. 2022, 06.34
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v dvojčkih, ob 18.11 preide v raka

Dreamstime
Katerim znamenjem je današnji dan še posebej naklonjen?

OVEN – Luna bo prešla v bolj družinskega raka, tako da bo tudi današnja sobota bolj družinsko obarvana. Srečni in zadovoljni boste zaradi tega, kar imate.

BIK – Luna v raku bo dobro vplivala na vaše razpoloženje, posebno dobro se boste počutili v družbi prijateljev. Tisti v zvezi boste uživali v lepih doživetjih.

DVOJČKA – Luna v raku vas bo opogumila, da boste malo pregledali stanje svojih financ. Ni sicer tako kritično, kot ste si mislili, a tudi razveseljujoče ni.

RAK – Luna gostuje pri vas in bo še poudarjala vašo čustvenost. Vaša čustva bodo pozitivna, a oseba, ki vam je všeč, vam bo sporočala mešane signale.

LEV – Luna bo v zasanjanem raku, ki iz vas privabi podzavestne vzgibe, ki jih pozneje obžalujete. Tokrat bo lažje, saj boste izrazili svoja pričakovanja.

DEVICA – Danes boste zelo veseli in razpoloženi. Poklicali boste prijatelje in znance, da z vami preživijo popoldne, saj boste nadvse zadovoljni v družbi.

TEHTNICA – Kljub lepemu jesenskemu dnevu boste danes v glavnem razmišljali o poslu in vas bo zelo težko prepričati, da se sprostite in pozabite na skrbi.

ŠKORPIJON – Pod vplivom Lune v raku boste uživali v krogu družine, z veseljem se boste ukvarjali z otroki ali osebami, ki so odvisne od vas in vas potrebujejo.

STRELEC –Vse bolj se zavedate, da morate marsikaj v odnosu z drugimi spremeniti in postaviti bolj zdrave temelje. Predvsem vas bega partnerjev odnos.

KOZOROG – Imate občutek, da se vsi preveč obremenjujejo z vami in vam nenehno delijo nasvete. Ne morete mimo občutka, da imajo določene interese.

VODNAR – Luna v pasivnem raku bo vplivala na odločnost, da se postavite zase. Vztrajali boste nekaj časa, nato vas bo prevzelo sočutje do vaših sodelavcev.

RIBI – Luna v znamenju sočutnega raka vas bo danes spodbujala k zares ljubeznivemu vedenju do osebe, ki jo imate najraje. Preprosto boste uživali v romantiki.