Astronapoved

Horoskop za petek, 14. oktobra

Danaja
14. 10. 2022, 05.18
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v biku, ob 7.08 preide v dvojčka.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Danes si raje ne zabeležite preveč opravil v koledar, sicer bo nastalo preveč zastojev. Pri tem bi vas lahko zajela panika in bi delali napake.

BIK – Določene finančne zadeve vas bodo danes zmedle. Finančni položaj se bo sicer kmalu razrešil v vašo korist, vendar vseeno ne tako hitro, kot pričakujete.

DVOJČKA – Luna v vašem znamenju vedno poudari vaša resnična čustva in tudi danes se boste počutili srečne in usklajene s svojim notranjim svetom.

RAK – Danes boste svojim bližnjim odprli srce in jim povedali tudi marsikaj takega, kar vas je že dolgo mučilo, vendar ste skrivali globoko v svoji notranjosti.

LEV – Danes vas bo razočaral odnos sodelavcev do vas, saj ste imeli občutek, da jih vedno in povsod podpirate, oni pa se obnašajo kot vaši nasprotniki.

DEVICA – Vladar vašega znamenja je prešel v tehtnico, zato komunikacija z drugimi ne bo lahkotna. Pozorni bodite v prometu, še posebno zjutraj in zvečer.

TEHTNICA – Energija Lune v dvojčkih bo danes nemirna, zato se boste težko zbrali in opravili vse, kar ste načrtovali. Pazite, da ne boste pretiravali z delom.

ŠKORPIJON – Imeli boste občutek, da se vam majejo tla pod nogami, ne boste več prepričani vase. Zdelo se vam bo, da vas je zadela Amorjeva puščica.

STRELEC – Luna v znamenju zgovornih dvojčkov vas bo precej vznemirjala in malo težje se boste zbrali pri delu. V prostem času boste klepetavi in družabni.

KOZOROG – Luna v znamenju dvojčkov obeta nemiren dan, predvsem v delovnem okolju. Možno je, da boste imeli težave z računalniki in drugimi napravami.

VODNAR – Dopoldne boste imeli več obveznosti in bolj malo časa za sproščen klepet. Popoldne boste dobro razpoloženi zaradi Lune v znamenju živahnih dvojčkov.

RIBI – Prepričani boste, da so vam vse poti odprte in morate le izbrati pravo. Izkazalo se bo, da vse vodijo k enemu cilju, delu, ki ga morate dokončati.