odgovori niso vedno bombončki

Kakšna vprašanja pripraviti že pred obiskom jasnovidca?

Tana Hoy, spiritualni medij
11. 10. 2022, 14.21
Posodobljeno: 11. 10. 2022, 14.24
Deli članek:

Vsakdo, ki obišče jasnovidca, ima vprašanja – pomembna vprašanja, ki spreminjajo življenje – in na katera ni mogoče odgovoriti z običajnimi sredstvi.

Pixabay
Vprašanje za ljubezen: kaj moram vedeti o svojem partnerju ali partnerjih?

Skoraj vsak ima vprašanja o privabljanju bogastva, iskanju prave ljubezni, doseganju uspeha ali osmišljanju življenja.
Resnica je, da lahko odgovori na ta vprašanja vplivajo na človekovo življenje …

Delo jasnovidca

Med psihičnim branjem jasnovidec uporablja svoje sposobnosti za sprejemanje informacij od razsvetljenih bitij, kot so angeli, duhovni vodniki in vnebovzeti mojstri. Dostop jasnovidca do tega skritega področja znanja je ključ do smiselnega in natančnega branja sporočil.

Jasnovidca lahko vprašate karkoli, vendar ne pozabite, da bi vam koristil seznam vprašanj. Pred branjem se vam namreč lahko začne v mislih porajati veliko vprašanj, in če imate vprašanja pri roki, vas to pomiri. Tako vam ni treba skrbeti, da bi bili preveč navdušeni ali zatopljeni v psihično branje, da bi na koncu pozabili, kaj ste sploh želeli vprašati.
Preberite zato nekaj nasvetov, kako se pripraviti.

Vprašanja o življenju

Predstavljajte si izgubljeni čas, ki bi ga lahko izgubili zaradi negotovosti – in si zamislite vse velike stvari, ki bi jih lahko počeli, če bi vam nekdo nakazal pravo smer.

Zastavite si vprašanja:

Kaj moram zdaj vedeti v svojem življenju?

Ali delam to, kar mi je namenjeno?

Ali počnem, kar želim?

Kako lahko spremenim stvari v svojem življenju, da bom lahko živel na najboljši mogoči način?

Ko postavite ta vprašanja, vam jasnovidec lahko pomaga najti odgovore, ki vas lahko opolnomočijo pri sprejemanju odločitev, ki lahko izboljšajo vaše življenje.

Če imate vprašanja o življenju, je to lahko znak, da ste pripravljeni sprejeti spremembe in se soočiti s tem, kar vam je na tem svetu resnično namenjeno. Pomeni, da želite doseči višje cilje in se izogniti napakam. Morda poskušate najti red v kaosu, ki nastane, ko poskušate kar najbolje izkoristiti to življenje. Verjetno je čas, da stopite korak nazaj in poiščete odgovore, da ponovno pridobite nadzor nad svojim življenjem.

Toda zapomnite si, da odgovori na življenjska vprašanja niso vedno bombončki, vendar bo branje vedno priložnost za pomembne izmenjave med vami in jasnovidcem. Sprejmite odgovore odprtega duha in bodite pripravljeni na informacije, ki vas lahko presenetijo in ujamejo nepripravljene. Odgovori na vaša vprašanja o življenju vam bodo odprli oči.

Vprašanja o ljubezni

Verjetno že veste, a najti pravo ljubezen je eden naših glavnih ciljev v življenju. Skozi zgodovino človeštva je bilo prav iskanje prave ljubezni ena najbolj močnih nalog. V imenu ljubezni so se bojevale vojne, pisale so se knjige in gradile palače.

Če želite torej najti ljubezen svojega življenja, navajam nekaj vprašanj, ki jih lahko zastavite:

Katera je najboljša pot do prave ljubezni?
Kaj se mora zgoditi, preden spoznam svojega popolnega partnerja?
Kaj naj storim, če me želena oseba ignorira?
Postavljanje vprašanj o romantičnih odnosih prikliče odgovore, kaj vesolje poskuša povedati o vaši pravi ljubezni ali celo o vaši sorodni duši. Jasnovidec pa vam razloži, kako se uglasiti s temi ljubezenskimi sporočili.
Če ste že v zvezi, so primerna drugačna vprašanja:
Je trenutno razmerje primerno zame?
Bi se poročil/a?
Je moj partner nezvest?
Kaj moram vedeti o svojem partnerju ali partnerjih?
Nemogoče je dovolj poudariti, kako pomembno je vaše ljubezensko življenje za polno in srečno življenje. Če morate izboljšati komunikacijo in ponovno prižgati iskrico, srečno!

Prejšnja življenja

Vsak ima preteklo življenje in ljudje se življenje za življenjem ponovno rojevamo, dokler ni dosežen cilj našega obstoja. In čeprav se je zanimivo učiti o preteklih življenjih, kakšno vrednost bi to imelo za vas zdaj?

Odgovor je: Vrednost je v tem, da lahko doživite duhovno zdravljenje.

Ne morete napredovati in doseči cilja svoje duše, če ste zlomljeni ali razdrobljeni zaradi posebej težkega preteklega življenja. Težave iz vaših preteklih življenj je treba prepoznati zdaj, da dosežete duhovno zaključek, tako da bo vaše zdajšnje in prihodnje življenje lahko boljše.

Ključna vprašanja:

Zakaj moji odnosi vedno propadejo?
Zakaj se bojim dvigniti kariero na višjo raven?
Zakaj ne morem premagati ovir, da bi živel življenje, ki ga želim?

Ne glede na vaša vprašanja nikoli ne podcenjujte močnega učinka branja preteklih življenj. Nekatere težave, ki jih doživljate v tem življenju, lahko dejansko izvirajo iz preteklega življenja. Nekateri ljudje se celo zataknejo v zanki, zato morajo znova in znova podoživljati svoje pretekle težave, dokler v življenju ne najdejo rešitve.

Pri eni osebi je lahko težava, prenesena iz prejšnjega življenja, majhna stvar, kot je strah pred pajki. Druga oseba pa morda trenutno ne more najti sreče zaradi izjemnih travm iz preteklega življenja. Branje preteklih življenj vam lahko pomaga razumeti te travme, tako da lahko začnete proces zdravljenja.