Astronapoved

Horoskop za torek, 11. oktobra

Danaja
11. 10. 2022, 05.33
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v biku.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Merkur bo danes prešel v tehtnico in tokrat boste v službi prejeli kar nekaj novih ponudb, ki se vam bodo na prvi pogled zdele izjemno privlačne.

BIK – Luna bo ves dan v vašem znamenju, kar vam bo dalo veliko zagona za uspešno delo. Tudi vaši sodelavci bodo navdušeni nad novim projektom.

DVOJČKA – Zdelo se vam bo, da se sodelavci obnašajo do vas nekoliko čudno, čeprav resnično zgledno opravljate svoje naloge. Pogovorite se!

RAK – Danes bo v službi potrebno veliko zbranosti in natančnosti. Na pomoč vam bo priskočila Luna, ki bo ves dan v znamenju delavnega bika.

LEV – Po navadi neradi prodajate drugim svoje ideje, saj se vam zdi, da jih ne cenijo dovolj. Tokrat boste lažje komunicirali, Merkur danes preide v tehtnico.

DEVICA – Zadnje čase se je vaš svet vrtel predvsem okoli finančnih vprašanj in službenih obveznosti. Danes boste začutili v sebi nekakšno praznino.

TEHTNICA – Danes boste pod vplivom Lune v znamenju resnega bika razmišljali o svojem ljubezenskem življenju. Merkur bo pomagal, da se izrazite.

ŠKORPIJON – Danes bo zelo dobra priložnost, da naredite dober vtis na bodočega poslovnega partnerja. Pomembno je le, da jasno poveste, kaj želite.

STRELEC – V službi vas bo razganjalo od kreativnosti. Imeli boste dobre ideje in Luna v znamenju bika vam bo pomagala, da boste predstavili odlične osnutke.

KOZOROG – Čaka vas izjemno naporen dan v službi. Vseeno ne zganjajte panike, saj bodo vsi problemi rešljivi. Luna v sorodnem biku vam bo pomagala.

VODNAR – Današnji dan ne bo prav produktiven, saj boste kljub Luni v delavnem biku ves dopoldan zelo utrujeni in brez idej. Popoldne bo že bolje.

RIBI – Zadnje čase ste prav nesrečni in nezadovoljni sami s seboj. Zdi se vam, da v službi ne naredite dovolj. Boljša organizacija bo pripomogla k zadovoljstvu.