Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 10. oktobra

Danaja
10. 10. 2022, 05.46
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v ovnu, ob 23.03 se pomakne v bika.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Današnji dan bo še »igral na vaše note«. Do večera boste gostili Luno, in če ste zanetili prepir, bo danes idealen čas, da umirite ozračje in se opravičite.

BIK – Zjutraj boste vznemirjeni. Nekdo vas bo pošteno razjezil z govorjenjem o svojih težavah in pritoževanjem, čeprav dobro veste, da mu ničesar ne manjka.

DVOJČKA – Ponedeljek boste preživeli z nekom, ki vam resnično veliko pomeni. Zanimiv pogovor, poln različnih tem, a vse bodo enako zanimive, vas bo razvedril.

RAK – Pomirili boste odnose z družinskimi člani, saj se boste zavedali, da vam nesoglasja povzročajo težave. Ugotovili boste, da je bolje, da imate mir, kot da imate prav.

LEV – Druženje s prijatelji in prijetno popoldne bosta pregnala slabo voljo in imeli boste razlog, da izkoristite dan, sploh ker bo Luna v ognjenem, aktivnem ovnu.

DEVICA – Dan boste izkoristili za temeljito čiščenje in zračenje prostorov, v katerih bivate. Obenem boste očistili tudi svoje notranje prostore, svojo dušo.

TEHTNICA – Danes boste od jutra dobre volje, saj bo vreme odlično, Luna pa v aktivnem ovnu. Izjemen dan za kakšen izlet v družbi partnerja ali prijateljev.

ŠKORPIJON – Danes počutje ne bo najboljše, saj so stresi, ki ste jih doživljali zadnje čase, vplivali na vas. Pazite pri komunikaciji, saj boste imeli srce na jeziku.

STRELEC – Dopoldan bo na vas vplivala Luna v intenzivnem ovnu. Preučevali boste vse možne scenarije, kako pomagati drugim. Na koncu boste zadovoljni.

KOZOROG – Danes vas bo poklical nekdo, ki ga že dolgo niste slišali, in vam predlagal sodelovanje pri zanimivem projektu. Sprejmite ponudbo, zanimivo bo.

VODNAR – Vodnarjem ponavadi agresivna energija Lune v ovnu ne odgovarja. Ker pa je bilo v preteklosti polno močnih čustvenih energij, boste čutili olajšanje.

RIBI – Danes bo potekala zabava v sproščenem ozračju in brez zavor. Veselili se boste uspeha, ki vam bo prinašal določene bonitete, in vpijali dobre občutke.