Aktualno!

S tem ritualom bo oktobrska polna luna delala za vas!

Tanaaz
7. 10. 2022, 11.29
Posodobljeno: 7. 10. 2022, 11.40
Deli članek:

Polna luna v ovnu doseže vrhunec 9. oktobra in prinaša nekaj nestanovitne, a zelo zdravilne energije.

Pixabay
9. oktobra ob 22.55 nastopi ščip izredno močnih energij.

Ta polna luna ima moč, da vse, kar je brbotalo med rahlim vretjem, hitro zavre.
Stvari se lahko segrejejo in celo prelivajo, a s tem pride priložnost, da se sprostimo, opustimo vse, kar je težko, in da se ozdravimo.
S to polno luno je povezan močan val zdravilne energije, ki prihaja iz asteroida Kiron. Kironova energija nas vodi, da sprejmemo vse, kar je zahtevno in težko, in v tem najdemo moč. Kiron se je naučil obvladati spreminjanje svojih ran v portale moči, zdravljenja in navdiha, in to isto darilo nam je na voljo pod tokratno polno luno v ovnu.
Če želite aktivno delati s temi energijami in si vzeti nekaj časa za nego sebe, si oglejte izbrani lunin ritual, ki ga lahko opravljate kot po navadi prav ob polni luni, lahko pa tudi nekaj dni prej ali pozneje.

RITUAL POLNE LUNE
Potrebujemo izbrano orodje za čiščenje avre (npr. kadilo, posušene zeliščne palčke …), naravno olje za lase po svoji izbiri in kozarec vode.
Predlog za izjemno učinkovito olje za lase: zmešajte od dve do tri žlice oljčnega, kokosovega, mandljevega ali drugega rastlinskega ali sadnega olja z eno ali dvema kapljicama svojega najljubšega eteričnega olja. Nekaj predlogov za eterična olja: uporabite lahko rožmarin za spodbujanje rasti las, čajevec za pomiritev suhega lasišča, sivko za pomiritev ter jasmin in sandalovino za aktiviranje svoje kronske čakre.
Navodila
1) Pred seboj imejte obredne sestavine, nato pa začnite s čiščenjem avre z uporabo izbranega orodja. Med čiščenjem recitirajte naslednjo mantro:
»Pod svetlobo oktobrske polne lune prosim za očiščenje, prosim za svobodo, prosim za osvoboditev od vsega, kar me muči. Prosim za bister um. Prosim za čisto srce. Prosim za pomoč pri prebijanju skozi temo. Zdaj sem očiščen. Zdaj sem prenovljen. Hvala vam. Hvala vam. Hvala vam.«
Nato očistite svojo okolico in ritualne sestavine. Ko to počnete, recitirajte naslednje:
»V soju oktobrske polne lune čistim in izpuščam iz tega prostora vse, kar ne služi več. Očistim in sprostim vse energije, ki blokirajo moj um in meglijo srce. Prosim vse energije, ki niso več usklajene z mojim najvišjim dobrim, da zdaj zapustijo ta prostor. Moj prostor je svetlejši, moj prostor je očiščen. Hvala vam. Hvala vam. Hvala vam.«
2) Oven vlada nad glavo, zato svojo energijo usmerjamo tja. Privoščite si pomirjujočo masažo las in lasišča. Vzemite olje za lase in ga vtrite v lasišče. Ko to počnete, recitirajte naslednje:
»Ko si vtrem to olje, si odpustim vse, kar čutim, da nisem naredil. Osvobodim se vseh misli, da nisem dovolj dober ali da nisem dovolj vreden. Zahvaljujem se sebi za vse, kar sem preživel, in za vse delo, ki sem ga opravil. Častim se zaradi svoje moči, predanosti in predanosti sebi. Ljubim te. Ljubim te. Ljubim te. Opolnomočeni ste, povezani ste z vsemi in živite z energijo.«
3) Lase po želji zavijte v brisačo. Lezite in se udobno namestite. Nato opravite meditacijo po svoji izbiri, ali pa samo mirnih misli počivajte.
4) Po končani meditaciji ali počitku si izperite olje za lase. Ko se tuširate, si predstavljajte, da vse, česar ne želite več nositi, plava v odtok. Vedite, da je olje vpilo vso težo in jo pod prho odneslo v odtok.
5) Po tuširanju zaključite ritual tako, da spijete kozarec vode. Naj bo ta napitek simbol prenove, očiščenja in sveže energije.
Pa blagoslovov polno polno luno!