Astrologija

Horoskop za četrtek, 6. oktobra

Danaja
6. 10. 2022, 05.33
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v vodnarju, ob 14.47 preide v ribi.

Profimedia
/

OVEN – Luna se bo iz vodnarja premaknila v znamenje pasivnih rib. Zato bo večina ovnov v tem času malenkost napetih. V službi se boste težko zbrali.

BIK – Luna v praznem teku vam bo v službi močno premešala štrene. Pasivnost sodelavcev vas bo tako zelo motila, da se boste hitro sprli z nadrejenim.

DVOJČKA – Zjutraj vas bo pričakala Luna v praznem teku in vam bo zmešala glavo. Popoldne, ko bo prešla v znamenje sanjavih ribic, boste še bolj zmedeni.

RAK – Današnji dan vam bo pisan na kožo. V službi boste našli kakšno novo idejo za projekt, sploh ker bo Luna popoldne prešla v znamenje sorodnih ribic.

LEV – Luna v praznem teku bo za vas naporna. Sploh ker bo popoldne Luna v znamenju neodločnih rib in bodo tudi domači čakali na vas, da kaj skuhate.

DEVICA – Danes bo na vas zelo vplivala Luna, ki bo dopoldne v praznem teku, nato pa se bo preselila v znamenje rib. Ves dan boste energijsko povsem prazni.

TEHTNICA – Prehod Lune v ribi vam bo prekrižal načrte. V službi boste malo težje sodelovali z ostalimi, tako da se ne spuščajte v kakšne poglobljene debate.

ŠKORPIJON – Energetsko muhasti škorpijoni boste pod pritiskom. Luna v praznem teku in prehod v ribi vas bosta izčrpala. V službi boste dopoldne precej izžeti.

STRELEC – Danes boste v glavnem počivali in delali načrte za prihodnost. Popoldne boste precej razdražljivi zaradi pripomb in kritik člana vaše družine.

KOZOROG – Delovni dan bo prinesel nove izzive in precej boste napeti, saj boste imeli občutek, da imate precej dela s preteklimi nedokončanimi projekti.

VODNAR – Luna se bo preselila v znamenje rahločutnih rib, kar vam bo prineslo precej skrbi, saj na lepem ne boste vedeli, kaj drugi pričakujejo od vas.

RIBI – Luna bo prešla v vaš znak. Tako se boste izognili napetostim, ki jih povzroča, a vseeno treba biti pozoren na nenadzorovane izbruhe čustev.