Moč frekvence

Vsak človek oddaja svojo melodijo - naj bo vaša čim lepša

Claudia Andromedas, energijska raziskovalka, pisateljica in slikarka
4. 10. 2022, 12.40
Deli članek:

Vse je energija. Vse vibrira. Vse poje svojo edinstveno pesem. Vsak nosi svojo barvo, svoje odtenke. Vsak igra na svoje notranje instrumente, ki so misli, občutki in besede posameznika.

Dreamstime
Glasba, ki jo poslušamo, nam lahko uničuje živčni sitem ali pa hani dušo.

Ta zvok, melodija človekovih notranjih instrumentov, se ne sliši, temveč čuti in odmeva po vsem univerzumu.
Naša vibracija je lahko visoka, svetla, ali pa nizka in težka.
Vsak človek je polje energije, ki nenehno vibrira in oddaja svojo melodijo. In kaj vse vpliva na kakovost naše energije?

MISLI
Kaj misliš večino dneva? Vsaka misel oddaja določeno frekvenco, ki odmeva v vsem univerzumu ter se kot odmev, kot bumerang vrne k tebi v obliki dogodka, ki vibrira na tej frekvenci. Če oddajaš žalost, kot odmev dobiš dogodke, ki ustvarjajo še več žalosti. Če oddajaš jezo, kot odmev dobiš dogodke in ljudi, ki te jezijo. Zmeraj dobiš odmev tega, kar oddajaš. Tak je zakon vesolja in velja za vse, brez izjeme.


DRUŽBA
Ljudje, ki te obdajajo, sevajo svojo energijo. Kakovost te energije je odvisna od njihovih občutkov in misli. Kar mislijo, kar čutijo, to sevajo. Ljudje z nizko vibracijo – zelo negativne osebnosti, sevajo energijo, ki je energetski strup. V takem okolju lahko zelo občutljiva oseba celo zboli. Zato previdno izbiraj svojo družbo. Bodi s tistimi, ki te dvigajo, ti dajo polet, da se razcvetiš in cvetiš! Zavedaj se, da je tvoja pravica zaščititi svoje energetsko polje.

GLASBA
Ni vseeno, kaj poslušamo in kakšno besedilo imajo pesmi. Poslušaj glasbo, ki harmonizira in dviga. Težka rock glasba uničuje celične membrane ter načenja živčni sistem. Posledica so živčnost, nemir, razdražljivost, preobčutljivost ... Glasba naj harmonizira, dviga ter hrani dušo. Tudi besedila so odločilnega pomena. Ne poslušajmo pesmi, polnih obupa, žalosti, nesrečne ljubezni, razočaranj, zlomov, kajti vse to na subtilnem nivoju kot goba sprejemamo ter skozi to nižamo svojo vibracijo.

KAR GLEDAŠ
Vse, kar gledaš, vse, čemur daješ pozornost, vpliva nate. Vse to potenciraš in oživljaš v sebi. Televizija, poročila o nesrečah, vojnah, revščini, izgubah, težki, moreči filmi ... Vse to pušča v tebi energetski odtis. Možgani skozi vizualno zaznavo sprejemajo to kot resničnost. V možganih nastane kemijska reakcija, posledica pa je znižanje tvoje frekvence. Vse, čemur posvečaš pozornost, oživljaš v svojem življenju.

PROSTOR
Vse vibrira, tudi prostor, kjer se nahajaš. Potrudi se, da je prostor, kjer si, veliko časa urejen, čist, pospravljen in harmoničen, kajti energija prostora lahko močno vpliva na tvoje počutje. Nered in kaos zunaj lahko povzročata nered in kaos znotraj tebe. Urejen, čist in svetel prostor širi visoko vibracijo, ki blagodejno in ugodno vpliva na tvoje počutje.

GOVOR
Beseda je moč – energija, ki se manifestira. Beseda lahko ruši ali gradi. Lahko zdravi ali uničuje. Izbira je tvoja. Govori samo pozitivno, konstruktivno, samo tisto, kar želiš biti, imeti, postati ali videti manifestirano v svojem življenju. Zavedaj se, da je to vsemogočno orodje, imenovano beseda, darilo Boga, da po svobodni volji ustvarjaš svoje stvaritve ljubezni. Uporabljaj besedo modro, pametno in inteligentno samo, ko zdraviš, blagoslavljaš in moliš. Ne kritiziraj, ne opravljaj in ne godrnjaj.

HVALEŽNOST
Poleg ljubezni in usmiljenja je hvaležnost najvišja energija oziroma vibracija. Je ključ, ki odklepa vse lepo in dobro v našem življenju. Je magnet za vse, kar želimo in po čemer hrepenimo! Ko izrazimo hvaležnost za to, kar imamo v življenju, življenju sporočimo, da ga ljubimo, da smo hvaležni za to, kar nam daje – nagrada je, da nam življenje da še več tega, za kar smo lahko hvaležni. Vsak, še tako nesrečen človek lahko najde nekaj, za kar je ta trenutek hvaležen.
Vidiš, slišiš, govoriš ... Koliko je ljudi, ki tega ne zmorejo! Torej hvala tudi za to.