Astronapoved

Horoskop za sredo, 5. oktobra

Danaja
5. 10. 2022, 05.40
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v kozorogu, ob 12.20 preide v vodnarja.

ps
/

OVEN – Zagledanost v lastne cilje bo danes presegla vse okvire. Preprosto boste imeli občutek, da vam noben cilj ni nedosegljiv in s svojo energijo lahko dosežete vse.

BIK – Pri projektih, ki ste jih začeli, boste malo zastali, in današnji dan vam bo prišel prav, da boste preverili svoje znanje in ga na določenem področju poglobili.

DVOJČKA – Napeta vprašanja, ki jih morate reševati zadnje čase, vas silijo, da se obnašate strogo in odgovorno, kar vam ne ustreza. Luna bo popoldne nudila oporo.

RAK – Čustvena napetost bo povečala vaš občutek, da težav ne boste zlahka rešili. Popoldne bo Luna prešla v prijateljskega vodnarja, ki vas bo podprl.

LEV – Dan, ki je pred vami, bodo vaši najbližji želeli izkoristiti, da vam potožijo o svojih težavah in vas prosijo za pomoč. Zadržani boste, saj sami potrebujete podporo.

DEVICA – Želeli boste temeljito spremeniti svoj dosedanji način delovanja in razmišljanja. Imeli boste kar nekaj idej, zase in za druge. A počakajte še malo.

TEHTNICA – Načrte boste morali spremeniti, kar vas bo vznemirilo. Zadnje čase ste imeli toliko želez v ognju, da je popolnoma naravno, da boste zdaj poiskali prioritete.

ŠKORPIJON – Luna bo dopoldne prešla v prazni tek in tudi vaše počutje bo takšno. Imeli boste občutek, da ste se preveč oddaljili od ljudi, ki so vam veliko pomenili.

STRELEC – Kljub zapletom in oviram, ki vam jih postavljajo v službi, boste danes začutili, da se nekaj premika v pravo smer. Popoldne boste uživali v družbi prijateljev.

KOZOROG – V vas bo divjala prava čustvena vojna, saj boste imeli občutek, da se ne v ljubezni ne v pridobivanju denarja ne premika na bolje.

VODNAR – Dopoldne boste še pod vplivom različnih pritiskov, delo bo naporno, saj vas luna v praznem teku ne bo energetsko podpirala. Popoldne boste bolj motivirani.

RIBI – Globoko v sebi boste imeli občutek, da se svet ne premika in vrti v pravo smer. Saj poznate tisto o napol praznem ali napol polnem kozarcu ... Vaš je trenutno napol prazen.