Praktični primer

Iz prve roke: ko rane celijo energije iz druge dimenzije

Alja Špiljak, karmična regresoterapevtka
3. 10. 2022, 13.28
Posodobljeno: 3. 10. 2022, 13.45
Deli članek:

Ko se rodimo, prinesemo v svojih energijah v življenje odtise preteklih življenj, preteklih misli, čustev in dejanj, ki so globoko zakopani v naši podzavesti.

Dreamstime
Ko spoznavamo sebe, spoznavamo v resnici delovanje Univerzuma, življenja, bivanja …, da smo vsi ustvarjeni iz iste snovi.

Čeprav gre za nekakšen spomin, je ta lahko še vedno zelo živ, odziven …
Zato se v nekaterih okoliščinah ali odnosih, podobnih izvorni situaciji ali odnosu, ki je povzročil v nas neko travmo, odzovemo iz ran, torej iz občutka strahu, jeze, sovraštva.
Izkušnje na regresoterapijah so lahko zelo različne, od mučnih, ko trčimo ob večjo blokado, do izjemno prijetnih, ko se odpremo za sprejemanje energij podpore, ko se razreši, sprosti blokada in se odpre prostor velikega potenciala. Pa tudi informacij, ki nam dajo vedeti, kako nenehno komuniciramo v svojih energijah z okoljem, z Vesoljem.
Moja naloga, kadar sem v funkciji energijskega terapevta, je, da se v energijah odprem svojemu svetlobnemu viru, se povežem z energijami pete dimenzije, ustvarim prostor zdravljenja in se uglasim z energijami, ki zdravijo. Moja naloga je torej odpreti in vzdrževati prostor zdravljenja in videti, kje so pri človeku blokade, rane, travme, težava, ki jo je treba odpraviti. Sem nekakšen svetilnik za energije in jih zgolj usmerjam.

POTEK ODPIRANJA
Tokrat vam želim predstaviti del procesa, v katerem se je klientki odpiralo srce. Se skozi procese reševalo globljih in starih ran, tudi iz preteklih življenj, ter spoznanje, ki je prišlo, ko se je center začel osvobajati in sproščati:
- /…/ Poglej, kakšno je tvoje srce. Pojdi više, podenj, oglej si ga z vseh zornih kotov. Kakšno je?
- Kot da je celo vklenjeno v verige. Vidim tudi ključavnico, zaklenjeno je.
- Kdo ga je vklenil v verige? Vzemi si čas, naj ti energije pokažejo, kaj se je zgodilo s tvojim srcem v tistem življenju …
- Sama sem ga zaklenila! Zdaj to vidim …
- Kaj se je zgodilo? Zakaj si zaklenila svoje srce?
- Ker me je mož ves čas varal z drugimi ženskami. Ker kot ženska nisem imela pravice in možnosti, da se postavim zase, nisem bila enakovredna, enakopravna. Živela sem v razkošju, a sem morala upoštevati ogromno pravil. Nisem bila svobodna, vse je bilo vnaprej določeno …
- Pa se približaj temu zidu, lahko se ga dotakneš, zdaj raziskujeva … Katero čustvo se čuti, ko se dotakneš zidu? Kaj je v njem?
- Strah, jeza, sovraštvo …
- Kaj še? Je še kaj, kar se pokaže? Natančno si oglej zid.
- Vidim, kot bi bilo nekaj napisano na zidu.
- Kar vzemi si čas in preberi, kaj piše.
- Obljuba, ki sem si jo dala, da ne bom nikoli več odprla srca nobenemu moškemu.
- Bi v ta prostor povabila svojega partnerja?
- Ja.
- Je prišel?
- Ja, je.
- Ali partner vidi tvoje srce? Popolnoma varna si. Bi mu pokazala svoje zaklenjeno srce?
- Bi-
- Kar daj. Kako je zanj, ko vidi tvoje srce?
- Žalosten je.
- Zakaj?
- Ker ne more priti do mojega srca. Rad bi mi pomagal.
- Čuti, kako je zanj, ko si jezna na vse moške …
- Povsem se skrči. Hudo mu je zame, hkrati pa se boji te energije, jeze. Ne ve, kako naj pride bliže, kako naj me umiri.
- Kaj si želiš, kaj si želi tvoje srce? Lahko začutiš?
- Da bi bila skupaj, srečna, da bi se srce odklenilo, a ne ve, kako.
- Je čas, da gredo verige in beton stran? Da srce zadiha svobodno?
- Ja, skrajni čas …

ODGOVORI SO V NAS
Prišli sva do izvora, vzroka, zakaj klientka v tem življenju ne more imeti osrečujočega partnerstva. Zanimivo je, da največkrat ne vidimo, da je vzrok v nas, in za svoje stanje krivimo druge. Spoznanje, da je bilo srce zaklenjeno več življenj, da je v njej jeza na vse moške, pa tudi da si je v enem od preteklih življenj obljubila, da ne bo nikoli več odprla srca moškemu, je prineslo veliko olajšanje. To, da vemo, zakaj se nam nekaj dogaja, je zelo osvobajajoče in zdravilno.
Nadaljevanje procesa je prineslo osvobajanje od obljube in globinsko zdravljenje. Energije, ki sodelujejo pri tem energijskem zdravljenju, so čedalje močnejše, kot da vsa Zemlja dobiva izdatno podporo, ki se še krepi. Naša zavest se skupaj z zavestjo Zemlje dviga. Pomočnikov pri tem imamo zelo veliko.

PRAKTIČNA VAJA
Pa še lepa, preprosta tehnika za vse: Začutite svoje srce, čutite, koliko bolečine, strahu, žalosti, zavisti, ljubosumja, občutka ogroženosti … je v njem. Nato objemite svoje srce s sočutjem, kot bi objeli majhnega otroka, ki je žalosten. Čutite, kaj se dogaja, že če samo opazite svoje rane, težka čustva in jih objamete s sočutjem, razumevanjem in ljubeznijo.