Astronapoved

Horoskop za soboto, 8. oktobra

Danaja
8. 10. 2022, 07.22
Posodobljeno: 8. 10. 2022, 14.23
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v ribah, ob 17.56 se pomakne v ovna.

Dreamstime
To soboto ...

OVEN – S pomočjo Lune v vašem znamenju se bo končno končala neka mučna situacija, ki se je vlekla zadnje mesece in ji sami niste bili kos. Čutili boste veliko olajšanja.

BIK – Vajeni ste tiho kuhati zamero, a bo danes najboljše, da se pogovorite. Presenečeni boste, da mogoče stvari niso tako negativne, kot se vam zdi.

DVOJČKA – Pred jutrišnjo polno Luno v ambicioznem ovnu boste razmišljali o poslu. Včasih se vam zdi, da kljub uspešnosti niste deležni priznanja, ki vam pripada.

RAK – Zaradi vpliva jutrišnje polne Lune boste imeli veliko težav pri komunikaciji. Zdelo se vam bo, da so bile vse vaše izjave narobe interpretirane.

LEV – Z Luno, ki bo jutri zasijala v svoji polnosti, se vam odpira veliko novih možnosti. Najboljše bo, da se ne ozirate na druge, saj njihovih namenov ne poznate.

DEVICA – Malo boste zmedeni, občasno se boste počutili izvrstno, na trenutke pa prav posebno utrujeno in brezvoljno. Luna v ovnu vas bo popoldan podpirala.

TEHTNICA – Luna bo popoldan prešla v intenzivno znamenje ovna, in ker se bo jutri dopolnila v ščip, bodo vaša občutja do partnerja še posebno močna.

ŠKORPIJON – Popoldne se ne boste mogli odločiti, ali naj pokličete simpatično osebo, ki ste jo spoznali v zadnjih dneh. Zaradi svoje muhaste narave boste odlašali.

STRELEC – Včasih se vam zdi, da brez težav krotite poslovno in domače življenje, a se vam dostikrat ne izidejo ure. Če ne zmorete vsega sami, poiščite pomoč.

KOZOROG – Luna v ovnu vam bo napolnila baterije, tako da boste dopoldne res veliko naredili. Popoldne vas bo prijatelj presenetil z res lepo gesto.

VODNAR – Razmislite o svojih dolgoročnih finančnih načrtih. Čeprav se vam trenutna situacija ne zdi preveč kritična, morda niste upoštevali prihajajočih stroškov.

RIBI – Zadnje čase živite tako, da bolj ugajate drugim kot sebi. Kratkoročno vam sicer to godi, saj ste zadovoljni, ko končno ni pripomb čez vaše obnašanje.