Astronapoved

Horoskop za četrtek, 13. oktobra

Danaja
13. 10. 2022, 05.20
Deli članek:

Pravijo, da je sonce v tehtnici, Luna pa v biku.

Profimedia
/

OVEN – Polni boste optimizma in želeli boste uresničiti prav vse zamisli, ki so se pojavile v preteklem obdobju. Potrebovali boste nove finančne vire.

BIK – Luna se bo danes v vašem znamenju družila z Uranom. Hitro se boste dogovorili glede reševanja zapletov, za katere ste še pred časom mislili, da so nerešljivi.

DVOJČKA – Danes boste malo zasanjani, saj Luna počasi upada. Nekomu boste želeli odkriti svoja občutja, saj čutite, da bi lahko bil pomemben za vas.

RAK – Prijetno vzdušje bo prineslo obilo dobre volje. Prijatelji in sodelavci bodo uživali v vaši družbi ne glede na to, ali jih boste povabili vi ali oni vas.

LEV – Danes bo Luna potovala prek zemeljskega bika. Najbolje se boste počutili v domačem okolju in miru, saj imate zadnje čase precej razburljivo življenje.

DEVICA – Današnja sreda bo potekala mirno. Luna bo potovala prek zemeljskega bika. Z veseljem boste v roke vzeli kakšen strokovni priročnik in študirali.

TEHTNICA – Luna bo v biku in Sonce še vedno v vašem znamenju. Po burnem obdobju boste bolj umirjeni, saj vam trenutki pod bikovim vplivom ustrezajo.

ŠKORPIJON – Današnja Luna z bikom bo sprožila vprašanja. S partnerjem se boste odkrito in uspešno pogovorili o nesporazumih, ki ogrožajo vajino zvezo.

STRELEC – Danes boste delovno razpoloženi, saj vas bo spodbujala Luna v zemeljskemu biku. V mislih se boste pripravljali na pomemben projekt, ki vas čaka.

KOZOROG – Luna v zemeljskem znamenju bika bo danes življenje obarvala malo lepše. Nekdo vas bo poklical in vam izrekel nekaj zelo lepih pohval.

VODNAR – Pod vplivom Lune v biku boste uživali doma. Zavedali se boste, da so kljub občasnim nesporazumov vaši najbližji tisti, ki vas najbolje razumejo.

RIBI – Luna vas bo danes delala nemirne, saj boste morali opraviti nekaj poti z občutkom, da so nepotrebne. Zadovoljni boste, ker boste naredili, kar ste se namenili.