Astronapoved

Horoskop za petek, 9. septembra

Danaja
9. 9. 2022, 05.32
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v vodnarju, ob 6.42 preide v ribi.

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

OVEN – Današnji dan bo za vas čustveno in psihično zelo naporen. Luna bo zjutraj prešla v znamenje rib, kar bo slabo vplivalo na vašo koncentracijo in vztrajnost.

BIK – Tudi danes bo delo še malce trpelo, saj bo jutri polna luna v znamenju rib. Zaradi njenega napetega položaja z Venero boste čustveno še posebno občutljivi.

DVOJČKA – Luna v ribah bo danes v vaši poslovno orientirani deseti hiši, kar pomeni, da boste v službi bolj slabo zbrani in malo dopustniški.

RAK – Sanjava Luna se bo zjutraj preselila v ribici in bo čustvenim rakom prišla kar prav. V službi boste veseli, da končno dobite malo predaha od rutine.

LEV – Čaka vas energijsko neverjetno naporen petek. Luna v ribah, ki bo poleg vsega v vaši hiši preobrazbe, bo zelo slabo vplivala na vašo storilnost v službi.

DEVICA – Danes lahko pričakujete malenkostno izboljšanje odnosov s partnerjem, ki so bili zadnje čase precej napeti. Odnos bo prečistil kratkotrajen prepir.

TEHTNICA – Tudi danes ne boste ravno blesteli v službi, v vaši hiši posla in vsakodnevnih obveznosti bo opazen vpliv Lune v ribah.

ŠKORPIJON – Prehod Lune v znamenje rib bo najbolj koristil prav vašemu energetsko nabitemu znamenju. Sicer boste v službi malo nemirni, a vseeno uspešni.

STRELEC – Luna danes prehaja v ribi, v vašo hišo družine in družinskih odnosov. Tako boste v službi malo trpeli, saj vas bo vleklo domov. Kljub težavam boste uspeli.

KOZOROG – Danes boste energijsko kar pripravljeni na delo, Luna bo v ribah in v vaši tretji hiši, a bodite pozorni v prometu, na poti v službo. Merkur se obrača!

VODNAR – Danes boste malo slabše volje, sploh ker Luna zjutraj naredi premik iz vašega znamenja v sosednje znamenje ribic. Stresni trenutki v službi.

RIBI – Luna bo zjutraj prešla v vaše znamenje, zato boste zelo aktivni. V službi boste nenavadno ambiciozni in sodelavci vas bodo občudovali.