Čudežne moči

Trije kristali, ki vam bodo spolno strast podžgali

Elina Allais
6. 9. 2022, 16.53
Posodobljeno: 6. 9. 2022, 17.00
Deli članek:

V svojem bistvu je seks oblika ustvarjalnosti in samoizražanja – kozmični ples med ženskim in moškim. Bolj ko greste vase in bolj ko se naučite sprejemati sebe v celoti, globlji je vaš občutek ugodja in strasti, ne samo v vaših romantičnih odnosih, ampak na vseh področjih vašega življenja.

Dreamstime
Kristali pomagajo povečati libido ter obnoviti strast v ljubezni in do življenja na splošno.

Ko doživljamo globoko zadovoljstvo in veselje, smo najbolj povezani z božanskim.
Da bi prišlo do svete spolne zveze dveh duš, se mora vsak partner zavezati, da bo opravljal svoje notranje delo ter našel svojo strast in namen v življenju. Zavestna intimnost zahteva globoko raven zavedanja in duhovne rasti obeh posameznikov.
Delo s kristali lahko pomaga pospešiti vašo duhovno rast in vam nudi močne dolgoročne koristi. Nekateri kristali lahko dejansko pomagajo povečati vaš libido in obnoviti strast med vami in vašim partnerjem ter do življenja na splošno.

Predstavila vam bom svoj izbor treh kristalov, s katerimi lahko podžgete svojo spolno strast. Ko izbirate kristal, izberite tistega, ki vas najbolj privlači, ter samo zaupajte njegovi inherentni modrosti in zdravilni moči.

Dreamstime
Granat

GRANAT
Prelep rdeči granat je resnično kristal romantike in strasti. Ima neverjetno energične in revitalizirajoče vibracije, delo s tem kristalom pa ne poveča le vaše spolne strasti, ampak tudi strast do življenja na splošno.
Če menite, da je odnos med vami in vašim partnerjem izgubil iskrico, ga lahko delo s kristalom granat pomaga ponovno prižgati. Temno rdeči odtenki tega kristala pomagajo obnoviti spolno strast in v vaše intimno razmerje vnesejo vznemirljivo energijo.
Kristal granat nas opominja, da je užitek naša rojstna pravica ter da si moramo dovoliti občutiti ugodje in radost, namesto da se zaradi tega počutimo krive ali da nas je sram.
Na planetu Zemlja se nismo inkarnirali samo zato, da delamo in nosimo obveznosti, tukaj smo tudi zato, da delimo izkušnje in trenutke čiste blaženosti.
Ko doživljamo globoko zadovoljstvo in veselje, smo najbolj povezani z božanskim. Nikoli se ne sramujte svoje spolnosti, saj vam omogoča, da doživite močno in blaženo kozmično združitev med dvema dušama.

Profimedia
Rdeči aventurin

RDEČI AVENTURIN
Rdeči aventurin je še en odličen kristal za krepitev strasti med vami in vašim partnerjem. Če se počutite nekoliko izčrpani, vam ta kristal lahko da prepotreben dvig življenjske energije, kar bo pozitivno vplivalo na vaš libido.
Delo s kristalom rdečega aventurina vam lahko pomaga, da popustite in se prepustite toku spolne energije. Če se bojite partnerju pokazati svojo ranljivost, vam rdeči aventurin lahko zagotovi, da se ni treba bati.
Strah, skrb, sram in krivda lahko povzročijo blokade v pretoku spolne energije skozi vaše telo. Zato sta medsebojno zaupanje in iskrena, odprta komunikacija v intimnih odnosih tako pomembna. Svoje telo in duha lahko resnično sprostite le, če zaupate svojemu partnerju. Nameni obeh spolnih partnerjev morajo biti jasni in spoštljivi.
Za povečanje ravni energije in libida nosite kristal rdečega aventurina kot nakit, nosite ga v žepu ali torbici, vtaknite pod nedrček ali ga postavite v lastno kristalno zdravilno mrežo.

Profimedia
Nnori čipkasti ahat


NORI ČIPKASTI AHAT
To je kristal ustvarjalnosti in igrivosti, ki vas opominja, da sprejmete bolj igriv pristop do svojega ljubezenskega življenja.
Pogosto smo tako ujeti v skrbi za prihodnost in analiziranje dolgoročnega potenciala naših romantičnih odnosov, da ne moremo uživati tukaj in zdaj. Nori čipkasti ahat nas opominja, da življenja ne jemljemo preveč resno in da se kdaj pa kdaj sprostimo.
Nori čipkasti ahat ima neverjetno pozitivno in poživljajočo energijo, ki vam lahko pomaga, da se počutite bolj energični, kar vam pomaga do bolj aktivnega spolnega življenja. Poleg tega lahko delo s tem kristalom pomaga povečati vašo lastno vrednost in samozavest, tako da lahko dovolite, da vaša pristnost zasije. Počutili se boste bolj sproščeni in lahko bolj uživali.
Vedno si zapomnite, da se prava strast začne, ko se vaš um izklopi. Zato je tako pomembno, da se prepustite in se ne zadržujete ali poskušate nadzorovati svojih telesnih občutkov. 

PREPROST RITUAL

Za vžig spolne energije lahko opravite kristalni ritual. Če želite razvneti svojo spolno energijo in strast, počakajte, da bo polna luna. Postavite kateregakoli od zgoraj omenjenih treh kristalov zunaj ali na okensko polico pod lunine žarke. Na ta način se bodo kristali napolnili z močnimi energijami polne lune. Naslednje jutro programirajte kristale tako, da jih prosite, naj ponovno zanetijo spolno strast globoko v vas ali vašem romantičnem razmerju. Držite kristal ali kristale v rokah in ob tem recitirajte mantro, ki sem jo kanalizirala za vas: »Spolna energija v meni prosto teče, moje telo je v polnem razcvetu in žareče!« Verjemite, da bodo kristali svoje čarobno delo za vas dobro opravili.