Pot v suženjstvo

Anamarija Kovačič: matrica denarja vceplja strah pred pomanjkanjem

Anamarija Kovačič, varuhinja Zemlje
5. 9. 2022, 14.25
Posodobljeno: 6. 9. 2022, 17.04
Deli članek:

Močno čutim, kako matrica denarja in strah pred pomanjkanjem ob vseh medijskih pritiskih pridobivata moč. To polje bo vse močnejše in ne dovolimo si, da bi nas posrkalo vase, v kletko suženjstva.

Jani Vimpolšek
Anamarija Kovačič

Zdaj bo izjemno pomembno, da ostanemo v tem trenutku, tukaj in zdaj. Ne dovolimo si strahu pred prihodnostjo. Ta trenutek še nismo v pomanjkanju, ne v taki meri, kot nam prikazujejo.
Vse je manipulacija, da bi se navadili na novo realnost, jo sprejeli in manifestirali s svojimi mislimi. Dojeti moramo – in to zares dojeti, globoko v sebi, v vsaki celici telesa – spomniti se moramo, da naše misli kreirajo našo prihodnost, da smo MI tisti, ki kreiramo; oni pa nas potrebujejo, da kreiramo zanje.
Namreč ti, ki vodijo svet, niso človeška bitja, so bitja brez duše, reptili, oziroma karkoli že. So paraziti tega planeta, ki potrebujejo naš strah, naše trpljenje, pomanjkanje, da lahko živijo; potrebujejo nas, da z mislimi kreiramo realnost, kot si jo želijo oni.

VREDNO JE
Res je skrajni čas, da to spregledamo. Potrebno je zavedanje. Treba je videti kletko, v katero so nas stlačili, da bi jim služili.
Zato, dragi moji, čas je, da se začnemo osvobajati. Osvoboditev se namreč ne zgodi čez noč. Videti in čutiti je, kot bi se hoteli rešiti iz objema hobotnice, in ko se osvobodimo ene lovke, nas že druga stiska in vleče nazaj. Vsak, ki bo želel iz te kletke, bo potreboval veliko volje, trdega dela, poguma, vere, zaupanja sebi. Čas je, da se v nas prebudi močan uporniški duh.
Vsak, ki se je že vsaj malo osvobodil te kletke, bo gotovo dejal: Vredno je, vredno je.
Ko se začneš osvobajati, je na prvi pogled oziroma za človeški um videti, kot da boš veliko izgubil, strah pred izgubo navidezne varnosti se okrepi, um se upira, ker se boji neznanega, boji se pomanjkanja, saj je to zapisano v celicah, ampak vedimo, da nimamo več kaj izgubiti, saj smo v tej kletki že izgubili vse, izgubili smo Sebe; vse drugo, kar na videz izgubljamo z osvobajanjem, je iluzija. Lahko še naprej tajimo sebe in delujemo proti sebi ter živimo v težkih energijah vsakdana ali pa rečemo: čas je, da si vrnemo sebe.

BITJA LUČI
Pozabili smo, da smo bitja luči in ljubezni, in esenca naše biti je svoboda. Esenca naše biti so sreča, radost, obilje, ljubezen, mir, harmonija, enost, popolno zdravje ...
Vsak dan znova se torej zavedajmo svojih misli o pomanjkanju in denarju ter opazujmo, kako smo ujeti. Ne dovolimo si nobene, res nobene misli pomanjkanja več.
Ne dovolimo strahu pred pomanjkanjem, da bi kreiral in vodil našo prihodnost. Ne dovolimo, da bi naše življenje vodil denar, vodi naj nas srce.
V trenutku, ko smo se rodili na ta planet, smo pozabili, da smo neskončna bitja, del neskončnega obilja Univerzuma. Ujeli smo se v matrico denarja, strahu, pomanjkanja.
Z osvoboditvijo iz matrice denarja vstopimo v prostor neskončnega obilja Univerzuma. Ja, obstaja prostor neskončnega obilja. Čaka, da se ga dotaknemo, da vstopimo. Mi ga moramo doseči, in ni druge poti, kot je osvoboditev iz sistema, v katerega smo bili ujeti.
Vsi tisti, ki smo na poti, da se osvobodimo krempljev matrice denarja, vemo, kako močno je zasidrana v naših zapisih, v naši DNK, kako močno so v naših genih zasidrane travme pomanjkanja naših prednikov. Vse to je treba zdaj ozdraviti in preseči.

VPRAŠALI ME BOSTE, KAKO
Eden prvih in glavnih korakov je, da se v vseh situacijah, povezanih z denarjem, obiljem in pomanjkanjem, zavedamo, da je denar samo sredstvo, mi, naše misli in dejanja pa smo energija, in vse, kar dajemo svetu na kakršnikoli ravni, se nekoč zagotovo vrne k nam.
Zavedanje, da smo ljubezen in ljubezen do drugih, je energija dajanja, in ljubezen do sebe je energija sprejemanja. Polje dajanja in sprejemanja je treba uravnovesiti.
Zadnje čase opažam, da je na voljo vse več delavnic, kako zmanifestirati denar in obilje, vendar se je treba zavedati zakona Univerzuma in njegovih pasti. Kar daješ, tudi prejemaš.
Lahko si zmanifestiraš milijon, a če boš le egoistično sedel na kavču in manifestiral denar, ti bo ta nekoč nekako odvzet. Zakon energij določa, da ti pripada samo to, kar daješ, vse drugo je treba vrniti. Predvsem pa je izjemno pomembno razumeti, da pridobitev denarja pomeni neko energijo, torej je treba paziti, da si ne manifestiramo umazanega denarja iz matrice, ampak tiste papirčke, ki nosijo energijo višje vibracije, tiste, ki so oplemeniteni z lučjo in ljubeznijo. Vsa naša dejanja iz ljubezni so energija in mi moramo le odpreti vrata, da smo v energetskem pretoku in osvobojeni matrice, vse, kar smo dajali, pa se lahko začne vračati k nam.
Potrebno je zavedanje, da nam kot bitjem ljubezni življenje v polju neskončnega obilja pripada in je naša pravica.
Čas je, da ozavestimo, kako smo vsi močno ujeti v matrico denarja. Je ena najmočnejših in postaja še močnejša ob tem, ko se krepi strah pred pomanjkanjem. Zato recimo NE suženjstvu matrici in JA svobodi naše biti.