Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 5. septembra

Danaja
5. 9. 2022, 05.23
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v strelcu, ob 4.02 preide v kozoroga.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Že navsezgodaj bo Luna prešla v kozoroga v vašo deseto hišo ambicij in poslovnih obveznosti. To bo dobro vplivalo na vašo tekmovalno naravo in motiviranost.

BIK – Prehod Lune v vašo deveto hišo potovanj in spoznanj vam bo prinesla nove ideje. Obenem bo Venera danes prešla v devico in vam pomagala te zamisli tudi uresničiti.

DVOJČKA – Danes Luna prehaja v kozoroga, v vašo osmo hišo močnih občutkov in skrivnosti. Ker bo obenem Venera vstopila v razumsko devico, si lahko obetate energičen dan.

RAK – Za rakce bo ponedeljek precej zanimiv, saj se bo Luna premaknila v kozoroga, kjer bo osvetlila vašo sedmo hišo razmerij. To bo vplivalo na sveže zaljubljene.

LEV – Prehod Lune v vašo šesto hišo zdravja in dela vas bo motiviral, da boste v službi še bolj zagrizli kot ponavadi. Sodelavci bodo presenečeni nad vašo energijo in sposobnostjo.

DEVICA – Dan je bolj namenjen poslu, saj bo Luna prešla v kozoroga, ampak ker je to vaša peta hiša romantike, boste imeli več opravka s simpatijami kot s službo.

TEHTNICA –Luna v kozorogu vas bo opomnila, da ste v zadnjem času preveč naredili za svoje družinske člane in premalo dobili nazaj. Tehtnica vsekakor ni uravnotežena.

ŠKORPIJON – Današnja Luna v kozorogu in prehod Venere v devico vas bo razsvetlil. Spoznali boste, da ni vse tako, kot ste si predstavljali, in da morate stvari vzeti v svoje roke.

STRELEC – Luna danes prehaja v Kozoroga, v vašo drugo ozemljeno hišo. Odličen dan tako za fantaziranje o večjih luksuznih nakupih kot za razne finančne načrte.

KOZOROG – Luna bo prešla v vaše znamenje in obenem bo Venera vstopila v trezno devico. To vas bo napolnilo s samozavestjo, kar pomeni, da je to dan za poslovne odločitve.

VODNAR – Luna prehaja v kozoroga, v vašo dvanajsto hišo sanj. Po navadi ste najbolj srečni, če se lahko čustvom izognete in se skrijete v družbi, tokrat vam pa vam to ne bo uspelo.

RIBI – Luna prehaja v vašo enajsto hišo druženja in Venera bo prešla v zemeljsko devico. Lahko računate na določene pozitivne spremembe v svojem družabnem življenju.