Septembrska pomoč z neba

Vsako znamenje ta mesec podpira prav poseben angel

Nataša Ožir Žurej, angelska terapevtka in jasnovidka
2. 9. 2022, 09.33
Posodobljeno: 2. 9. 2022, 09.36
Deli članek:

September je čudovit mesec, čas za uživanje v barvah in toplini poznega poletja. Predajte se sprejemanju obilja in njegovemu toku ter zaživite življenje, kot ste si ga vedno želeli.

Profimedia
Zdi se, da so angeli poznega poletja do nas še posebej radodarni.

Ta mesec se prizemlji vse, kar je skozi poletje zorelo. In kaj angeli obetajo posameznim horoskopskim znamenjem?

OGNJENA ZNAMENJA
Angel PRIZEMLJEVANJA septembra okrepi vaše dobre energije in v vas pomaga stabilizirati vse dobro ter vso Svetlobo, ki ste jo poleti prejeli, zavedno ali nezavedno. Spodbudi vaš tok življenja ter stabilizira tudi poslovni uspeh in nadgradnjo osebnega življenja.
Sporočilo ANGELA VARUHA: spomnite se na poletni čas, na sproščenost, na najlepši čas. Dovolite, da vse lepo ostane v vašem srcu, in skozi september vas bomo večkrat povabili, da se spomnite na to.
Angelski kristal: citrin – pomaga pri ohranjanju veselja in notranje moči ter čutenju sebe. Pomagal vam bo do samozavesti.
OVNI, angel ŽIVLJENJA odpre tok zavedanja, ki se mu boste prepustili ter uživali v trenutnih odločitvah in trenutnem počutju. Daje priložnost, da začnete oziroma poglobite ljubezenski odnos, hkrati pa postanete privlačni za okolico.
LEVI, angel UMIRITVE pomiri strastne poletne energije in vas začne obračati navznoter. Z lahkoto boste uresničevali svoje načrte, ljubezen postane najlepši del vašega življenja in krepi temelje vašega družinskega življenja.
STRELCI, angel TRANSFORMACIJE vas vodi skozi stara čustva in krivdo zaradi nedokončanih stvari, da začnete bolj aktivno sodelovati pri bistvenih zadevah za svoj posel in finance. Pokazal vam bo, kaj ste že spremenili in kakšna sprememba je še pred vami.

ZEMELJSKA ZNAMENJA
Angel RAVNOVESJA vas vodi mimo skrajnosti, življenje postaja bolj mirno in počutite se dobro, ne glede na zunanje dogajanje. Na nov način odpre tok ljubezni in obilja, vabi vas v objem zadovoljnega življenja.
Sporočilo ANGELA VARUHA: ti si pomemben, ti si prvi v svojem življenju; tvoja življenjska energija je namenjena tebi, uporabi jo zase in za plemenitenje vsega lepega v življenju.
Angelski kristal: obsidian – podpre ravnovesje in notranjo harmonijo.
BIKI, angel STABILNOSTI omogoči, da zanesljivo izpeljete svoje obveznosti. To se vam bo poznalo na bančnem računu in v odnosih. Stabilnejša situacija vas čustveno umiri in želeli si boste pokazati hvaležnost vsem, ki so z vami vztrajali.
DEVICE, angel BOŽANSKEGA REDA poskrbi za odličen mesec, poln poslovnih in osebnih uspehov. Pomaga vam, da ostanete na tekočem s svojim življenjem – čustvenim in miselnim. V sebi začutite spremembe, ki vodijo do odličnih sprememb tudi v domačem okolju.
KOZOROGI, angel KOMUNIKACIJE vas podpre v izražanju med domačimi, prijatelji in sodelavci. Aktiviral se bo, ko boste imeli dovolj in se boste želeli postaviti zase. Opazujte, kaj potrebujete, in povejte – ne računajte na to, da bodo drugi samodejno opazili vaše želje.

ZRAČNA ZNAMENJA
Angel DOBREGA ŽIVLJENJA prinaša odlične pogoje, da si ustvarite takšno življenje, kot si ga želite. Opustili boste zunanje vodstvo in prisluhnili sebi, pri tem pa naredili zase tisto, kar vam prigovarjajo telo, srce in duša.
Sporočilo ANGELA VARUHA: čas je, da zaživite po načrtu svoje duše. Obilje, sreča, ljubezen, vse to je zapisano v vašem bistvu, zato opazite, katere poti vas vodijo dalje, opazite znamenja.
Angelski kristal: karneol – prebuja oziroma aktivira zadovoljstvo.
DVOJČKI, angel SREČE sprosti vse napetosti in vas vodi v okolje in med ljudi, kjer vas občudujejo in cenijo. Uživali boste v vseh stvareh, tokrat tudi v stikih z javnostjo; vodenje ljudi ali skupine doživljate s čisto novih temeljev.
TEHTNICE, angel SPROŠČENOSTI vas vodi na vseh področjih tako, da se izognete napetostim in se v celoti predate toku življenja ter srečo poiščete v sebi. Pomaga vam prepoznati, kje ste zaželeni, da ohranite notranji mir.
VODNARJI, angel JASNOSTI vam pomaga poiskati rešitve tudi tam, kjer je življenje naletelo na ovire. So to finance ali odnosi? Pokaže vam, kje je vaša slepa pega, in ta mesec se boste potrudili jasno pokazati ali povedati, kaj hočete.

VODNA ZNAMENJA
Angel HARMONIJE naredi vaš mesec lepši, mehkejši in bolj živahen. Z njegovo pomočjo lažje prizemljite svoje obilje, svoj red in ljubezen, po kateri hrepenite in želite uživati v najlepšem jesenskem mesecu.
Sporočilo ANGELA VARUHA: pomagam vam, da se zberete in opazite različnost med seboj in drugimi. Spoznanja vam prinašajo olajšanje in vas razbremenijo pritiskov. Ta mesec bodite pozorni na barve okrog sebe.
Angelski kristal: rdeči jaspis – prizemlji vaše energije, omogoča stabilnost in obilje.
RAKI, angel RAZMISLEKA vas spodbuja, da pregledate svoje ravnanje in ugotovite, kaj blokirate sami. Pomagal vam bo, da se umaknete od okolice in s pozornostjo na sebi naredite nove načrte, ki bodo omogočili več harmonije v vas samih ter v odnosih z bližnjimi.
ŠKORPIJONI, angel SODELOVANJA vas aktivira pri delu na bolj sproščen način, saj k vam pripelje ljudi, ki so vam pripravljeni pomagati. Oddahnite si, niste za vse sami, in razširite svoje projekte, saj so odlični.
RIBE, angel REDA spodbudi vaše aktivnosti v pravi smeri – lotite se dokumentov, doma, prevetrite omare in obnovite garderobo. Naredite si takšen dom, kot ustreza vam. Dovolite, da vam angel pomaga urediti življenje.