September 2022

Jasnovidec o koncu impotence ter mešancu med psom in mačko

Neja Kralj
31. 8. 2022, 12.51
Posodobljeno: 31. 8. 2022, 13.19
Deli članek:

»Pred nami je obdobje, ki ga bo pri pogledu nazaj marsikdo opisal kot nor čas,« svojo napoved za september 2022 začne najbolj znani ameriški spiritualni medij Tana Hoy.

Instagram
Oprah Winfrey

Sprehodili smo se čez njegove napovedi, ki jih je sicer precej več, kot jih objavljamo, a se dotikajo predvsem njegove domovine Amerike.
Izbrali smo tiste prerokbe, ki morda zadevajo tudi nas, seveda se nismo izognili niti Hollywoodu, s katerim Hoy kot tipični Američan po navadi začne svoje napovedi.

HOLLYWOOD
Še ena hollywoodska zvezdnica bo objavila, da je transspolna in bo v naslednjih mesecih začela svojo tranzicijo. Oboževalci bodo šokirani, saj nihče ni pričakoval, da ima ta oseba težave s svojo spolno identiteto.
Nepričakovan in tragičen dogodek bo pretresel Hollywood. Nekateri bodo rekli, da spominja na Mansonove umore leta 1969. Bizarno in težko bo verjeti, in ko se bodo podrobnosti sčasoma razkrile, bodo ljudje osupli.

Oprah Winfrey bo zaradi nenavadnih informacij o njej v vseh svetovnih medijih. Njeni oboževalci bodo šokirani.

MEDNARODNI ODNOSI
Nasilje z uporabo orožja se bo v ZDA povečalo od zdaj do januarja 2023. Pričakujte več streljanja v šolah in incidentov divjanja na cestah, skupaj z drugimi oblikami nasilja. Na žalost bo politik, ki podpira zakone o pravicah do orožja, izgubil otroka zaradi nasilja z orožjem, zato bo ponovno razmislil o svojem stališču do orožja.
Med ZDA, Severno Korejo in Rusijo se bodo povečale politične napetosti. Čeprav bo veliko trkanja po prsih, ne bo prišlo do ničesar nevarnega ali resnega. Toda Kitajska bo potegnila zelo nepričakovano potezo, Rusija pa bo dala zelo drzno izjavo!
Cene plina se bodo začele zniževati proti koncu leta 2022, vendar se bo do takrat s cenami še naprej manipuliralo. Do začetka leta 2023 bodo cene plina začele padati na znosnejše ravni, saj se bodo plinska podjetja začela odzivati na zmanjševanje prodaje plina zaradi vse več ljudi, ki se preusmerjajo na elektriko.

ZNANOST
Našli bodo rešitev, ki bo lahko raztopila vso plastiko v oceanu v 30 letih – z uporabo biorazgradljive raztopine, ki ne bo škodovala življenju v oceanu. Pravzaprav ta nova snov ne bo samo raztopila plastike, ampak bo tudi hranila morski živelj.
Bionične roke in noge bodo vse bolj postajale realnost za ljudi, ki so izgubili okončine ali so se rodili brez njih. Ti novi bionični udi bodo sčasoma postali tako podobni realnim, da ne boste mogli opaziti, da niso naravni.
Sčasoma bo vzgojena nova pasma psov, ki bo imela nekatere lastnosti mačke. Čeprav bo še vedno lajal, bo tudi predel podobno kot mačka. Imel bo tudi hrapav jezik namesto gladkega. Ta srednje velik pes bo postal zelo zaželen med ljubitelji psov in mačk.

ZDRAVJE IN MEDICINA
Raziskave ribjega olja bodo odkrile številne zdravstvene koristi, ki jih zdravniki prej niso poznali. Zato bo ribje olje postalo redno predpisano zdravilo za nekatere bolezni in tegobe.
Svet bo začel preplavljati nov trend, ko bo vse več zdravnikov začelo predpisovati hrano in spremembe v prehrani za zdravljenje bolezni, namesto da bi predpisovali zdravila.
Medicinske raziskave bodo napredovale na področju podaljšanja življenja povprečnega človeka na 105 do 110 let. Ljudje bodo izredno zdravi in mobilni, imeli bodo zelo produktivno življenje. Zaradi te daljše življenjske dobe se bo starost za upokojitev sčasoma dvignila na 75 let.
Na trg bo prišlo novo zdravilo za ljubljenje, ki bo podobno viagri, vendar v nasprotju z viagro njegovi učinki ne bodo trajali več ur. Ob rednem jemanju v določenem časovnem obdobju bo ozdravilo impotenco.

LJUBEZEN IN ODNOSI
Če ste rojeni med januarjem in junijem kateregakoli leta, boste v naslednjem mesecu morda ugotovili, da vam je spolni nagon zaradi planetarnih vplivov Venere močno poskočil.
Težave v odnosih bodo v tem mesecu začele popuščati in se reševati, še posebej kar zadeva prepire, nezvestobo ali nesoglasja. Na vaše presenečenje se lahko te težave razjasnijo, kot da nikoli ne bi obstajale! To bo še posebej veljalo za tehtnice, kozoroge, leve, device in strelce.

VREME
Kot je Hoy že napovedal o nenavadnih vremenskih razmerah po svetu, se bodo te razmere nadaljevale naslednjih 12 mesecev. Tam, kjer je običajno mrzlo, bo izjemno mrzlo, tam, kjer je običajno vroče, pa bo izjemno vroče! Prizadeti bodo zlasti deli Evrope.
Ekstremne podnebne spremembe bodo znanstvenike skrbele, saj bodo območja po vsem svetu začela kazati znake erozije svojih plaž, skupaj z ledenimi gorami, ki se bodo še naprej topile s skrb vzbujajočo hitrostjo. Sledilo bo več protestov, ko bodo te informacije bolj dostopne javnosti. 

Florida bo doživela nekaj najslabših vremenskih razmer, kar jih je bilo od 60. let prejšnjega stoletja. Mnogi ljudje bodo prezrli opozorila, zato bodo izgubljeni ne le številni domovi, ampak tudi več življenj.