Preverite

Zvezdna semena se budijo – ste morda eno izmed njih?

Michelle Marie Warner
30. 8. 2022, 17.14
Posodobljeno: 30. 8. 2022, 17.18
Deli članek:

Se spomnite filma K-Pax? Kevin Spacey igra Nezemljana iz K-Paxa, planeta znotraj ozvezdja Lyra. Videti je kot človek. Vsi ga imajo za norega zaradi njegovih nenavadnih navad in idej. Biti zvezdno seme je nekako tako.

Pixabay
Smo sredi globalnega prebujanja. Čas je, da spoznamo sebe in svoj namen tukaj.

Če ste zvezdno seme, gre vaš izvor onkraj človeškega kraljestva. Tisti, ki ste seznanjeni z reinkarnacijo, veste, da koncept nakazuje, da smo pred tem živeli veliko življenj. Niso bili vsi na Zemlji.
Milijoni zvezdnih bitij so prišli sem, da bi služili človeštvu. Prišli smo skozi zvezdne sisteme, kot so Plejade, galaksija Andromeda, Sirius in ozvezdje Lira.

MOJA ZGODBA
Prišla sem s Plejad. Prišla sem tudi iz Andromede in Alfe Kentavra, kar sem ugotovila z branjem astrološke karte. Odločila sem se, da bom za to življenje človek, in prinašam znanje in izkušnje iz svoje zvezdniške družine.
A biti zvezdno seme je lahko zmedeno v naši človeški obliki. Pogosto smo narobe razumljeni. Ko to pišem, vem, da mi nekateri ne boste verjeli. Kljub temu delim, kljub neizogibnim kritikam in nasprotovanjem idej s strani nekaterih.
Zakaj govoriti o tej »ojoj« temi? Verjeli ali ne, moji duhovni vodniki so mi dejali, naj pišem o tem, da sem zvezdniško seme. Vprašala sem, kakšen kot naj uporabim, v katero smer naj grem. Rekli so, samo piši. Besede bodo prišle. In tukaj sem, z besedami, ki tečejo.
Zaradi njih sem začela govoriti o zvezdnih semenih, ker se nekateri od vas identificirate z njimi.
Smo sredi globalnega prebujanja. Čas je, da spoznamo sebe in svoj namen tukaj. Mnogi od nas vstopajo v vlogo zdravilcev, pomočnikov, ustvarjalcev sprememb in ekobojevnikov. Tukaj smo, da pomagamo pri globalnem premiku.

KRATEK TEST
Če se vam zdijo spodaj naštete lastnosti znane in jih prepoznate kot svoje, ste morda tudi vi eno izmed zvezdnih semen. Preverite.
1. Močno čutite in veste, da ta planet ni dom, ki mu pripadate.
2. Pogosto ugotovite, da so družbena pravila v nasprotju z vašim prepričanjem.
3. Večkrat sanjate o vesoljskih ladjah ali vesoljcih.
4. Imate izjemno visoko intuicijo ali duševne sposobnosti, ko gre za vašo neposredno okolico.
5. Pogosto opazite NLP-je ali vas morda zelo privlači svet duhov, potovanja v času in vesolja.
6. Imate prirojeno sposobnost ravnanja s tehnologijo in pogosto rešujete težave drugače kot po običajnih metodah.
7. Z lahkoto začutite čustva drugih in do njih čutite veliko empatijo.
8. Vaše telo lahko deluje drugače kot telo povprečnega človeka.
9. Vaša inteligenca je visoka, vendar vas ortodoksni akademiki ne zanimajo.
10. Čutite nenehen pritisk, da se ponovno povežete ali prebudite svoj prvinski namen.
11. Težko se vživite v družbo.
12. Ljudje, ki vas spoznajo, ugotovijo, da ste drugačni, in so do vas previdni.
13. Otroci in živali vam lahko v trenutku zaupajo – in vi jih obožujete.
14. V veliki množici ste lahko le kratek čas.
15. Dogaja se vam, da se težko pogovarjate kar s komerkoli, in se sprašujete, ali ste morda socialno anksiozni.
16. Spomnite se koščkov svojega poslanstva ali namena na tem planetu, ali pa občasno vidite bliske.
17. Morda imate sanjski spomin na življenje v drugi galaksiji ali planetu in tamkajšnjo pokrajino.
18. Vaša duša je stara. Tudi kot otrok ste veljali za nenavadno zrelega.
19. Nad zemeljskim življenjem ste pogosto razočarani, zdi se vam dolgočasno, še posebno če se spomnite svojega pravega doma.
20. Težave rešujete v veliko krajšem času kot drugi – ker so zemeljske, se vam zdijo precej nepomembne in preproste.
21. Imate prirojen talent za področja, kot so metafizika, inženiring, fizika in tehnologija.

PREBUJANJE SEMEN
Naš planet in njegovi prebivalci gremo skozi ogromen premik zavesti. Smo na robu neizmernih sprememb v načinu življenja. Postajamo kolektivna zavest.
Kot zvezdniška semena imamo poslanstvo pomagati človeštvu pri spremembi paradigme. Ko smo se prebijali skozi gosto nelagodje in pretrese leta 2020, ki jim še ni videti konca, je postalo naše delo očitnejše. Tisti med nami, ki smo prišli v tem posebnem obdobju zgodovine, lahko pomagamo svojim soljudem, da se prilagodijo velikim spremembam, ki prihajajo.
Zvezdna semena smo se inkarnirali kot ljudje, kar pomeni, da smo se odločili priti po popolno izkušnjo. Gremo skozi iste vzpone in padce kot vsi drugi, ki izvirajo iz zemeljske ravni. Počutili se bomo, kot da smo v ciklu vrtenja kot vsi preostali. Edina razlika je v tem, da bo naše prebujanje ostrejše. Hitreje prihajamo v zavest. Naša naloga je pomagati drugim, da se prebudijo.
Odločili smo se, da izbrišemo spomin na življenje v drugem zvezdnem sistemu. Še pred nekaj leti nisem vedela, da sem zvezdno seme. A zdaj je čas, da se spomnimo, zakaj smo tukaj. Prinašamo znanje in izkušnje iz vseh galaksij, pripravljeni in voljni pomagati pri spremembi naše zavesti.
Naše stare paradigme se pripravljajo, da odpadejo. Zato trenutno preživljamo tako težke čase. Zvezdna semena smo tukaj, da vam pomagamo.