Astronapoved

Horoskop za torek, 6. septembra

Danaja
6. 9. 2022, 05.38
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v kozorogu.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Rastoča luna bo v znamenju zemeljskega kozoroga, zato boste nemirni in zaletavi. Želeli boste rešiti finančne težave, vendar boste težko dosegli uspeh.

BIK – Precej naporen dan je pred vami, zato napredujte počasi in naredite le tisto, kar je nujno. Pijte dovolj tekočine in ne izzivajte sporov po nepotrebnem.

DVOJČKA – Napetost, ki se je kopičila v vas zadnjih nekaj dni, lahko izbruhne v negativni obliki in vas prisili, da razmislite o posledicah stresnega dogajanja.

RAK – Luna v kozorogu bo vplivala na vaše počutje in vas obremenjevala še bolj kot sicer. Zato bodite strpni do sebe in drugih, sicer boste izčrpani.

LEV – Prijatelji in družinski člani bodo od vas pričakovali, da jim pomagate pri reševanju njihovih težav, a boste preveč nemirni, zato boste njihove prošnje zavrnili.

DEVICA – Danes boste imeli občutek, da se je vse zarotilo proti vam, tudi vreme. Vročina vam ne bo prav nič všeč in sanjarili boste o prijetnih zimskih uricah.

TEHTNICA – Več ljudi vas bo poskušalo spraviti iz tira, a se ne boste pustili. Napetost prihajajoče polne lune bo vplivala na vas, a se boste znali upreti provokacijam.

ŠKORPIJON – Polni boste energije in jo boste tudi širili med sodelavci. Izkoristite dan za poslovne dogovore, kmalu se bo Merkur obrnil in boste morali delovanje ustavljati.

STRELEC – Luna v kozorogu bo prinesla več optimizma in pospešila vaše razmišljanje. Strelke tega vpliva danes ne boste občutile, saj boste zaradi nekoga v skrbeh.

KOZOROG – V službi boste bolj malo naredili, saj se boste prisiljeni ukvarjati s težavami drugih. Vznemirjali vas bodo s prošnjami in ponudbami. Določite prioritete.

VODNAR – Če boste del dneva preživeli v službi, se boste počutili dokaj dobro, saj boste veliko naredili. Predvsem se boste potrudili tisti, ki delo opravljate samostojno.

RIBI – Luna v kozorogu bo pospešila vaše razmišljanje o prijateljskih vezeh, ki jih trenutno gojite. Želeli boste pomagati nekomu, ki je v stiski. Vesel bo vaše dobre volje.