Astronapoved

Horoskop za petek, 26. avgusta

Danaja
26. 8. 2022, 05.25
Posodobljeno: 26. 8. 2022, 10.28
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v Levu.

Profimedia

OVEN – Na vaše delovne sposobnosti bo močno vplivala bližina mlaja. Komaj boste čakali popoldanskih ur, ko se boste lahko dobro sprostili v družbi prijateljev.

BIK – Zadovoljni boste s potekom delovnega dne. Veselili se boste, da vam je uspelo urediti nekatere stvari še pred vikendom. Prijetno druženje bo vzbudilo pozitivno razpoloženje.

DVOJČKA – Dopoldne se boste kljub živčnosti, ki jo zadnje čase čutite v delovnem okolju, bolje znašli. Luna v ambicioznem levu bo spodbudila vašo tekmovalnost.

RAK – Počutje bo boljše kot v preteklih dneh, saj vam bo kljub delu, ki vas čaka v službi, uspelo dokončati zamišljeno. Popoldne boste presenečeni nad odzivom partnerja.

LEV – Luna bo v vašem znamenju, kar vam bo osredotočenost premaknilo na vas, in lotili se boste reševanja nakopičenih obveznosti. Veseli boste, da vam bo uspelo narediti red.

DEVICA – Težave, ki jih imate doma, se bodo zaradi zunanjih okoliščin in denarnih skrbi danes še stopnjevale. Ne popuščajte, saj želite vsem samo dobro.

TEHTNICA – Luna v močnem levu vam bo dala nekaj tiste moči in odločnosti, ki ste jo v zadnjem času malo izgubili. Nekdo, ki vas ima rad, vas bo presenetil.

ŠKORPIJON – Zjutraj boste optimistični in polni veselja do življenja. Vaše dobre volje vam ne bodo zagrenili niti slabo razpoložen sodelavci. Dobro boste vplivali nanje.

STRELEC – Luna v levu bo zelo dobro vplivala na vaše spominske sinapse in zaživeli boste v preteklosti. Spominjali se boste lepih dni in razmišljali, kako je bilo včasih bolje.

KOZOROG – Vpliv Lune v levu v lepi povezavi z Venero bo pomagal, da končno rešite finančne težave, ali s pomočjo kredita ali pa vam bo pri tem pomagal partner.

VODNAR – Vaši bližnji in sodelavci bodo danes veliko pričakovali od vas, vi pa boste pomagali le do določene meje. Dan pred mlajem se boste raje ukvarjali s hobijem.

RIBI – Čustveni nemir, ki se v vas poraja že dlje časa, se bo stopnjeval. Na vsak način boste želeli razčistiti odnose, a lahko se zgodi, da boste preveč analizirali.