Znamenje meseca

Glavne lastnosti devic in najboljši nasveti zanje

Carrie Cabral
23. 8. 2022, 22.10
Posodobljeno: 23. 8. 2022, 22.15
Deli članek:

Ste rojeni v znamenju device ali pa imate v življenju ob sebi koga, ki je to nebesno znamenje? Potem je naš zapis kot nalašč za vas.

Profimedia
Mnoge device so uspele zaradi svoje nepopustljive delovne etike. Če ste v dvomih, se spomnite, da je tudi Beyonce devica.

Razumevanje osebnostnih lastnosti device je bistvenega pomena za ustvarjanje najboljšega življenja zase ali za device okoli vas. Preberite o ključnih osebnostnih lastnostih device, vodnik za razumevanje devic v odnosih in splošne nasvete za device.

OSEBNOSTNE LASTNOSTI
Čeprav je vsak človek drugačen, obstaja nekaj ključnih lastnosti, ki bi se jih morali zavedati, ko gre za device.

POZITIVNO
Devica je zemeljsko znamenje, kar se kaže v njenih praktičnih in logičnih težnjah. Nekatere izmed njenih najboljših lastnosti so prav plod njene premišljenosti.

Delavnost
Device vedo, da se trdo delo obrestuje. Ni jih strah, da bi se lotile projekta, ne glede na to, kaj je treba narediti, in morda zato celo prebedijo nekaj neprespanih noči. Tako kot drugim strastem se device tudi svoji ustvarjalnosti posvečajo na vso moč.

Zanesljivost
Težko boste našli nekoga bolj odgovornega in zanesljivega od device. Svoje odgovornosti vedno jemlje resno in se pojavi vsakič, ko jo potrebujete.

Potrpežljivost
Čeprav nihče ni neskončno potrpežljiv, so device bolj potrpežljive od drugih. Vedno so pripravljene videti najboljše v ljudeh in jim dati svoj čas.

NEGATIVNO
Seveda device niso popolne in tako kot pri večini znamenj so nekatere njihove največje prednosti lahko tudi slabosti.

Kritičnost
Device so pridne delavke in odlične v tem, kar počnejo, vendar so zaradi teh visokih standardov lahko tudi preveč obsojajoče in kritične do drugih.

Trmoglavost
Ker so tako predane vsemu, kar počnejo, pogosto mislijo, da vse vedo najbolje, in si kljub nasprotnim argumentom nerade premislijo ali spremenijo svoje vedenje.

Preveč razmišljanja
Njihove misli so ves čas tako zaposlene, nenehno razmišljajo o stvareh, ki jih morajo narediti, ali o tem, kako lahko napredujejo pri naslednjem projektu.

Izbirčnost
Device ni mogoče zlahka prepričati, da poskusi nekaj novega. Prav tako tvega, da bo kritična do odločitev drugih, če se njihova izbira ne sklada z njeno.

LASTNOSTI V ODNOSIH
Pomemben del osebnosti device je njena intenzivnost, zato je, če ste devica, znanje, kako vzpostaviti odnos z ljudmi, bistvenega pomena za kovanje dolgotrajnih in izpolnjujočih odnosov.
Devicam uspevajo globoke in intelektualne povezave, so podporne in zveste, romantične partnerice ter se globoko zanimajo za interese in življenje svoje ljubljene osebe.
Kot naravno sramežljivo in zadržano znamenje se device težko odprejo in sklepajo nova prijateljstva. Ko pa to storijo, postanejo čudovite prijateljice.
Ni presenetljivo, da so device odlični zaposleni! Njihove sposobnosti kritičnega razmišljanja in analize pomenijo, da vedno iščejo načine, kako izboljšati svoje delo.

NASVETI ZA DEVICE
1. Ena najpomembnejših stvari je jemanje časa za sprostitev. Stopite korak nazaj od dela in ne pozabite uživati v majhnih stvareh.
2. Obkrožite se z ljudmi, ki vam lahko pomagajo pri dostopu do vaših čustev, vendar razumejo vaš intelektualizem. Najbolje je imeti prijatelje, ki so si med seboj različni, da se lahko počutijo uravnoteženo in spoštovano.
3. Poskusite se spomniti, da kritike ne sprejemajo vsi dobro in da nimate vedno prav. To, kar deluje za vas, morda ne bo delovalo za nekoga drugega.
4. Usmerite svojo znamenito delovno etiko v projekte, ki vam prinašajo srečo. Trdo boste delali pri vsem, česar se boste lotili, vendar ni treba, da ste vedno v službi. Lahko pomagate prijateljem in družini, delate kot prostovoljci ali v prostem času brusite svojo umetniško žilico.

NASVETI ZA ODNOSE Z DEVICO
1. Device po naravi niso čustveno odprte, a to ne pomeni, da nimajo čustev. Device potrebujejo veliko prostora, vendar jih je treba tudi prepričati, da so ljubljene in se zanje skrbi.
2. Spoštujte, da device preveč razmišljajo in da si bodo včasih ustvarile lastne tesnobne občutke. To včasih lahko povzroči negotovost glede odnosov. Bodite potrpežljivi in jim dovolite, da delajo skozi občutke.
3. Device obožujejo trdo delo ter se posvečajo projektom in novim stvarem. Spodbujajte njihove interese in ne pozabite, da je predanost vsemu, kar se dogaja v njihovem življenju, zanje naravna.
4. Ne izkoriščajte njihove radodarnosti ali potrpežljivosti. Device vam bodo vedno na voljo in so izjemno zanesljive v vsaki situaciji. Vendar pa lahko njihova nagnjenost, da ljudem dajo drugo priložnost, povzroči, da se počutijo obremenjene in imajo občutek, da je odnos enostranski.
5. Če je devica videti ostra ali kritična, to verjetno ni osebno. So perfekcionistke in samo želijo, da je vse narejeno po njihovih standardih. Poskusite se z njimi pogovoriti, da boste dobili občutek o njihovi viziji, in jim pomagajte najti prijaznejše načine za izražanje te vizije.