Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 22. avgusta

Danaja
22. 8. 2022, 05.32
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v biku. Če vam to kaj pove...

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Luna bo zjutraj vstopila v raka in zvečer bo v napetem položaju z Jupitrom, ki je v vaši hiši. Torej vam zvezde svetujejo previdnost in prijaznost. Slaba volja bo kmalu mimo.

BIK – Luna v družinskem raku bo ugodno vplivala na vaše razpoloženje. Tudi če ne bo vse popolno, se ne boste preveč razburjali. Uživali boste v klepetu s sorodniki in prijatelji.

DVOJČKA – Precej nemirni ponedeljek. Luna v znamenju raka je sicer družinska in umirjena, a trenutno ste preveč živahni in polni načrtov, da bi lahko v miru uživali z družino.

RAK – Luna v vašem znamenju bo danes še povečala vašo zaščitniško vlogo, ki jo imate v svoji družini. Zavedate se, da je družina močna toliko, kolikor je močen njen najšibkejši člen.

LEV – Današnji dan bo v znamenju počitka in meditacije. Dopoldan boste še delovno razpoloženi, odgovarjali na službene ali poslovne klice, pozneje boste počivali in obnavljali moči.

DEVICA – Dopoldan boste hiteli od enega opravka do drugega, saj boste morali nekaj opraviti še pred torkom. Preostali del dneva, vključno z večerom, boste precej nemirni.

TEHTNICA – Luna v raku vas bo spodbujala k mirnemu uživanju v družinskem krogu. V službi boste želeli nekaj spremeniti, zato boste predlagali izboljšave. Okrepili boste svoj status.

ŠKORPIJON – Pazite nase, zaužijte dovolj sadja in zelenjave ter dajte telesu potrebne vitamine in minerale. Precej boste razmišljali o službi, saj vas je strah sprememb.

STRELEC – Kljub dopustom ste konec tedna preživeli delovno in danes se bodo pokazali rezultati. Ne bodite preveč navdušeni, saj dobro veste, da je izboljšanje samo trenutno.

KOZOROG – Zmedeni boste, a se boste lažje spravili k delu. Negativne misli, ki vas obhajajo glede ljubezni in financ, boste preusmerili ter se sproščeno lotili reševanja problemov.

VODNAR – Nesporazumi s partnerjem ali partnerico zadnje čase vodijo v prepire in besedna obračunavanja. Danes bodite še posebej pozorni in ničesar ne boste prepustili naključju.

RIBI – Uživali boste v nežnostih, ki jih bosta s partnerjem nudila drug drugemu. Luna v raku vas bo v dopoldanskem času spodbujala k resnemu in zbranemu delu. ***null***