Astronapoved

Horoskop za soboto, 20. avgusta

Danaja
20. 8. 2022, 06.33
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v dvojčkih.

Pixabay
/

OVEN – Danes bo Luna še v komunikativnih dvojčkih. Izkoristite prosto soboto za druženje, povabite poslovne partnerje. Večer naj bo čim bolj sproščen.

BIK – Od včeraj je Luna v sosednjih dvojčkih, kar vam ustreza, saj ste končno razrešili spor v službi. Današnjo soboto boste dobili nov zagon in elan.

DVOJČEK – Luna bo danes še zmeraj v vašem znamenju. Izkoristite lepe povezave med planeti in pokličite prijatelje ter jih povabite na kavo ali pripravite okusno zakusko.

RAK – Klepetavi, zračni dvojček ni najbolj kompatibilno znamenje muhastim rakom. Bo pa Luna v tem znamenju dobrodejno vplivala na vašo pregovorno zadržanost.

LEV – Aktivnim levom je znamenje zračnih in klepetavih dvojčkov pisano na kožo. izkoristite lepo vreme za kakšen lep izlet. Tem za pogovor vam ne bo primanjkovalo.

DEVICA – Luna bo še vedno v znamenju komunikativnih dvojčkov, a kaj ko se vi zabave hitro naveličate. Obiščite turistični kraj z znamenitostmi, ki jih boste preučili.

TEHTNICA – Danes ne boste učinkoviti. Prehitro se boste zaklepetali in opravljali, saj bo Luna še zmeraj v dvojčkih. Pazite, da se vam ne zareče in da koga ne užalite.

ŠKORPIJON – Luna v površnih in klepetavih dvojčkih vam po navadi ne ustreza, a danes boste odkrivali dobre plati tega znamenja: priljudnost, družabnost in radovednost.

STRELEC –Luna v dvojčkih vas bo spodbujala, še zlasti ker bo že zjutraj v to znamenje prestopil Mars. Samske strelke pozor, saj danes lahko nekoga spoznate.

KOZOROG – Danes boste končno malo bolj motivirani, izboljšala se bo tudi komunikacija z bližnjimi. Končno je nastopil čas, da poskrbite za svoje obveznosti.

VODNAR – Danes boste končno deležni malo lažjega dneva, ki bo poln vam tako ljubih pogovorov. V večernem času dobro vzdušje prenesite še v izbrano družbo.

RIBI – Današnja sobota bo za melanholične ribice poslastica. Polni boste adrenalina. Vezani boste organizirali lep izlet in prepričali partnerja, da gresta na lepše.