Astronapoved

Horoskop za četrtek, 18. avgusta

Danaja
18. 8. 2022, 05.32
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

ps
/

OVEN
V četrtek nas čaka napet kvadrat med Saturnom in Luno v Biku. Predvsem v službi ne boste sprejemali najbolj pametnih odločitev, tako da iniciativo prepustite sodelavcem.

BIK
Venera bo danes v lepi povezavi z Jupitrom, kar bo prinašalo prijetne urice z vašimi bližnjimi. Težje boste obdržali zbranost pri delu. Določene izbire bo potrebno znova premisliti.

DVOJČKA
Dopoldan boste malo zmedeni, saj boste imeli občutek, da vas v službi malo zanemarjajo. V bistvu boste imeli občutek, da vas in vaš trud jemljejo preveč samoumevno.

RAK
Če želite biti dolgoročno uspešni boste morali bolj sodelovati z drugimi. V četrtek vas bodo lepe povezave z vladarico vašega znamenja spodbudile k akciji in vam prinesle priložnosti.

LEV
Danes boste samozavestni Levi v polni meri izkoristili svoje potenciale. Priložnosti za prijetno druženje bodo v popoldanskem času, le pretiravajte ne, saj bo zvečer zaznamoval strogi Saturn.

DEVICA
Določene stvari so grenko sladke, v četrtek boste izvedeli novico, ki bo načeloma slaba, ampak, ker bo resnica končno prišla na dan, boste lahko naredili načrt, kako ravnati v prihodnje.

TEHTNICA
Zavedali se boste svoje priljubljenosti in veseli boste družbe, ki vam bo dala vedeti, da vas ceni in spoštuje. Veseli boste priznanja, a na boste sedeli na lovorikah ter si prizadevali za napredek.

ŠKORPIJON
Čez dan boste imeli veliko nepričakovanih poslovnih priložnosti. Kljub veselju, boste pazljivo pregledali ponudbe, saj se vam bo zdelo, da so predobre. Preverite drobni tisk..

STRELEC
Lepa povezava med Luno in vladarjem vašega znamenja Jupitrom vam bo v močno spodbudo pri današnjem projektu in vam dala veter v krila, da tudi v prihodnje uspevate.

KOZOROG
Današnja Luna v sorodnem Biku v res lepih povezavah vas bo razveseljevala in pogumno boste vztrajali pri ustvarjalnem projektu. Nato boste posvetili otrokom, ki bodo vir navdiha.

VODNAR
Za nežne Vodnarje bo današnji napet položaj med resnim Saturnom in sanjavo Luno kar malo naporna. Od vas bodo pričakovali malo več akcije, a jim boste pojasnili, da potrebujete počitek.

RIBI
Današnji kvadrat med Saturnom in občutljivo Luno bo v vas prebudila vašo empatično naravo. Vaši bližnji bodo še posebej uživali v vašem sproščenem značaju