Astronapoved

Horoskop za petek, 19. avgusta

Danaja
19. 8. 2022, 05.21
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v biku, ob 14.06 preide v dvojčka.

Profimedia

OVEN – Danes boste precej razmišljali o domu in družini. Želeli si boste čim prej končati naporne službene obveznosti. Po prestopu Lune v dvojčka boste bolj sproščeni.

BIK – Danes boste imeli velike načrte, pri čemer vam bo v pomoč Luna, ki bo do popoldneva v vašem znamenju. Težave bo povzročal Mars v bližini Lune.

DVOJČKA – Ta petek vse kaže na nemir in razburjenje. Še sami ne boste vedeli, kaj se dogaja z vami. Čim mirnejši bodite, v službi se ne spuščajte v razpravljanja.

RAK – Imeli boste kar nekaj opravkov in jih dopoldne tudi uspešno opravili. Službeni sestanek bo kljub želji, da bi čim prej odšli domov, uspešen.

LEV – Komaj boste čakali, da mine današnji delovnik, saj boste imeli občutek, da danes nimate prave delovne vneme. Bolje bo, da se lotite rutinskih opravil.

DEVICA – Danes se boste zavedali, da potrebujete počitek, najraje v naravnem okolju, in krepčilen spanec, saj imate občutek, da boste le spočiti lahko napredovali.

TEHTNICA – Vaše počutje ne bo dobro, a veliko boste k temu prispevali tudi sami z negativno energijo. Nejevoljni boste, saj drugi ne naredijo tistega, kar bi morali.

ŠKORPIJON – Če ste pravkar vstopili v novo zvezo, vas danes čaka precejšnje presenečenje, saj se novi partner lahko izkaže za bolj nezanesljivega, kot ste pričakovali.

STRELEC – Brez težav boste spremenili mnenje o nekom, o katerem ste do zdaj menili, da je nezanimiv in dolgočasen, ko bo danes v družbi pokazal povsem drugačen obraz.

KOZOROG – Danes boste opravili samo nujna dela, nato boste vzeli v roke knjigo in jo brali na kavču ter razmišljali o lepotah narave. Preprosto potrebujete to vrsto sprostitve.

VODNAR – Ne boste se veliko vznemirjali zaradi slabih odnosov med sodelavci. Opravljali boste svoje delo, kot da vas nič ne zadeva, kaj počnejo preostali. Slabo boste prikrili jezo.

RIBI – Danes boste uredili kar nekaj zadev, ki ste jih odlašali, vendar bo rok za dokončanje del kmalu potekel. Ne skrbite, tudi finančno stanje se bo izboljšalo. Ne jezite se.