Astronapoved

Horoskop za torek, 16. avgusta

Danaja
16. 8. 2022, 05.33
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v ovnu.

Pixabay
Horoskop

OVEN – Luna v vašem znamenju bo danes v lepem položaju s Soncem, ki še vedno kraljuje v ognjenem levu. Veliko energije boste imeli in zelo boste učinkoviti.

BIK – Dopoldan bo Luna v vaši dvanajsti hiši in v vas bo sprožila sanjarjenje o srečnejšem življenju. Venera v levu v vas spodbuja željo po urejanju doma.

DVOJČKA – Kljub malo kislemu vremenu boste danes uživali v družbi prijateljev in znancev. Čaka vas zanimiv pogovor z znancem, ki zaseda pomemben položaj.

RAK – Luna v ambicioznem znamenju ovna vas bo malo iritirala, saj boste čutili, da ni v duhu sproščenih poletnih dni. Že sredi dopoldneva se boste v ritmu lepo ujeli.

LEV – Luna bo danes v sorodnem ambicioznem ovnu, kar vam bo prineslo precej prijetne in pozitivne energije. Če niste na dopustu, boste v službi produktivni.

DEVICA – Pri sebi boste želeli nekaj spremeniti, a ker se boste morali spopasti s precej neracionalnimi zahtevami svojega partnerja, boste začutili, da ste omejeni.

TEHTNICA – Pogovori s poslovnim partnerjem bodo danes uspešni in zedinila se bosta o pomembnem vprašanju. Zvečer vas bodo skrbeli nedorečeni odnosi v družini.

ŠKORPIJON – Dopoldan boste zasanjani in v službi bodite previdni, da vas ne ujame strogo oko šefa. Ker vas bo spodbujala močna Luna v ovnu, boste kmalu ujeli svoj ritem.

STRELEC – Sprva bo dan dolgočasen, in ker vam tako stanje nikakor ne ustreza, boste precej nemirni. Popoldan boste svojo nabrano energijo usmerili v šport ali hobi.

KOZOROG – Čeprav veste, da vas čaka kar nekaj obveznosti, se danes v dopoldanskem času ne boste obremenjevali z njimi. Svoj čas boste namenili svoji družini.

VODNAR – Vaša finančna situacija se ne spreminja in danes v dopoldanskem času boste začutili, da morate nekaj spremeniti v svojem načinu delovanja.

RIBI – Dopoldne boste potrti, saj v zadnjem času niste mogli uresničiti nobenih načrtov, pozneje boste prizadevnejši in iskali možnosti, da okrepite stanje svojih financ.