Tedenski horoskop

Astrologinja svetuje: učite se sprejemanja, saj vam dajanje že dobro gre

Andreja Novak, astrologinja
14. 8. 2022, 15.00
Deli članek:

Marijino vnebovzetje je najboljši način simboličnega prikaza sprejemanja podpore za darila, ki vam jih daje življenje.

Dreamstime
»Sproščeno zaprosim za pomoč, kadar jo potrebujem, in jo z odprtim srcem sprejemam.«

Sodelujte in se učite predvsem sprejemanja, saj vam dajanje dobro gre. V petek se ne upirajte spremembam, ki bodo zaključile nekatere težje situacije, da boste lažje zadihali in se odprli za nov način pogovora ter sodelovanja.
Afirmacija obilja za ta teden:
Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čim bolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Sproščeno zaprosim za pomoč, kadar jo potrebujem, in jo z odprtim srcem sprejemam.«

Oven
LJUBEZEN
Pretiravali boste z druženjem, in ne glede na to, da morate razrešiti osebne stvari, boste večino časa posvečali javnosti, sodelovanju v različnih ustanovah in pozabili na obljube predvsem sebi in svoji ljubezni.
ZDRAVJE
Nepredvidljivi boste in prav s tem dosegli dobre spremembe v okolju. Mnogi bodo presenečeni nad vašim delovanjem, saj boste na hitro uredili številne stvari in pripomogli k dobrim rešitvam za boljše počutje.
DENAR
Jasno vam bo, kaj vse morate narediti, če želite pridobiti več denarja ali kupiti nepremičnino. Odlične ideje in priložnosti za njihovo uresničitev boste imeli, zato sledite dogajanju.
Kje vas čaka sreča?
Sreča vam bo naklonjena, če boste dali vse od sebe. Vsi projekti vas bodo sočasno aktivirali in podprli notranjo moč, da boste nenadoma prešli vse težave in našli odgovore na vsa vprašanja. Če boste v sebi našli ravnovesje med sproščenostjo in globoko močjo, boste dojeli vse potrebno za uspešno življenje in predvsem spoznali svoje mehanizme delovanja. To vas bo navdalo z upanjem in optimizmom ter srečo.

Bik
LJUBEZEN
Odličen vtis boste naredili na prijatelje in znance ter se z lahkoto pogovorili o vsem, kar je treba razrešiti. Aktivirajte vse ideje, ki vam padejo na pamet, saj bodo prinesle dobre rezultate tudi v ljubezni.
ZDRAVJE
Želeli si boste na daljše potovanje, a je vprašanje, ali boste zaključili potrebne stvari in vam bo počutje to dovoljevalo, zato boste malce nerazpoloženi. Potrudili se boste, kolikor bo šlo, a na koncu boste morali vse predati v roke usode.
DENAR
Sreča vas bo spremljala in srečali boste veliko prijetnih ljudi, ki vas bodo razumeli in vam odpirali nove priložnosti za ureditev materialnih dobrin. Sprejmite pomoč in koristno podporo.
Kje vas čaka sreča?
Sreča vam bo naklonjena, če boste le nadzirali svoj temperament ter voljo usmerili v dejanja, in ne v besede. Vprašanje je, kako se boste odločili in kaj res želite. Če nimate službe, preverite, katere vas zanimajo in ali obstajajo možnosti, da se dodatno izobrazite v potrebni smeri. Zvezde vas bodo namreč pri tem dobro podpirale.

Dvojčka 
LJUBEZEN
Imeli boste dober odziv na srečanja, saj boste v drugih sprožili občutek za skrb in dobro sodelovanje. Zdelo se vam bo, da vas poznajo že od prej.
ZDRAVJE
Prihaja dinamično obdobje, saj prihaja Mars v vaše znamenje. Od 20. avgusta do 23. marca 2023 boste pod njegovim vplivom in zlepa ali zgrda vam bo pomagal sprostiti blokade, okrepiti dobro zdravstveno stanje ter se okititi z vsem, kar mu bo vmes prišlo na misel.
DENAR
Zadovoljni boste, ker boste uredili, kar je treba razrešiti. Pridobili boste samozavest. Dobro vam bo šlo, karkoli boste počeli v svoji soseski. V javnosti in družbi boste sprejeti in prijatelji bodo iskali stik z vami. Zadovoljni boste, a ne prelagajte dolžnosti. Vse, kar je potrebno, boste namreč uredili z lahkoto.
Kje vas čaka sreča?
Začnite se zavedati svoje energije, ki je bo vse več in vas bo podpirala v odličnih potezah. Usoda vas bo vodila, da se boste z Marsovo pomočjo z lahkoto odmaknili od nekaterih težavnih ljudi, kar vas bo osrečilo.

Rak 
LJUBEZEN
Ponosni boste nase in se sprostili v okrepljeni samozavesti ter malce zapostavili ljubezen, saj boste imeli preveč dela z drugimi področji.
ZDRAVJE
Želeli se boste sprostiti, a bodo stare zadeve prišle na plano in izpolniti boste morali obljube, ali pa priznati, da jih ne želite, in zato razrešiti nekatere stare zagate. To vas bo precej izčrpalo.
DENAR
Okrepilo se vam bo finančno stanje, kar vam bo zelo dragoceno. Prenovili boste podobo in se z veseljem lotili novosti. Usoda vam daje odlične priložnosti za napredovanje v karieri in za ureditev optimalnih stvari za dom ter materializacijo tistih želja, ki jih že dolgo časa nosite s seboj. A pri tem ne bo dovolj, da se o vsem samo pogovarjate, temveč se bo vsega treba lotiti konkretno.
Kje vas čaka sreča?
Sistematično boste morali urediti papirje ali načrte. Imeli boste polno podporo različnih ljudi, ki vam bodo želeli pomagati, zato ne izgubljajte časa in ne zapravljajte njihovega ter se zelo jasno lotite vsega, kar bo možno izpeljati. Verjemite, čas dopustov je najboljši za vse to.

Lev 
LJUBEZEN
Jasno boste postavili meje v javnosti in pritegnili številne prijatelje na svojo stran. To bo okrepilo vaše romantične želje in številne simpatije se bodo odzvale na vaš nov privlak. Zadovoljni boste.
ZDRAVJE
Imeli boste močan vpliv na dogajanje, a se boste čutili malo odmaknjeno in boste jasneje videli vse povezave in težave. Zato se boste lažje odločali in tudi jasneje vzpostavili red v službi ter bližnji okolici. To bo koristilo predvsem vašemu počutju, saj boste občutili, kako se vam obnavlja energija, pa tudi krepi določena odgovornost do življenja.
DENAR
Sreča vam bo naklonjena in pridobili boste številne materialne dobrine. Sproščeni, a delovni boste ter odprti za spremembe, pa tudi za darila. Ne boste pa več dovolili drugim, da vas omejujejo.
Kje vas čaka sreča?
Čas za razmislek, notranje uvide in prava spoznanja se obeta. Videli boste ves cirkus, ki se dogaja okoli vas, a vas ne bo motilo. Srečni boste, ko boste opazili, da je tudi veliko iskrenih in dobrih ljudi v vaši bližini, za kar jim boste hvaležni.

Devica
LJUBEZEN
V znanem okolju se boste lažje sprostili in s tem dosegli večje uspehe. To vam bo okrepilo samozavest in notranjo strast do življenja. Upali si boste spremeniti nekatere večje stvari.
ZDRAVJE
Odlično razmišljanje boste z lahkoto predali naprej. Ne boste pa želeli sprejemati odgovornosti za druge, čeprav vam bo laskalo, ker vas bodo številni prosili za pomoč. Želeli boste ohraniti dobro počutje.
DENAR
Odlično obdobje vas čaka, ko boste z lahkoto zaključili vse, kar je potrebno, in se s tem skoraj na novo rodili. Zadovoljni boste s svojim življenjem in morda boste ta čas malce lenarili ter ga zapravljali za stike z ljudmi, s katerimi se še dobro niste spoznali.
Kje vas čaka sreča?
Karkoli morate urediti ali aktivirati, boste to naredili z lahkoto osebno, težje pa po telefonu oziroma na daljavo. Zato se ne bojte poiskati ljudi, jih fizično obiskati in se družiti. To vam bo okrepilo sposobnost odzivanja in dobrega vplivanja na druge. Čudili se boste, kako zadovoljni in srečni boste.

Tehtnica
LJUBEZEN
Določene stvari v okolju, tudi težji odnosi, vas bodo pripeljali do novih spoznanj in poskrbeli boste za svoj nov videz ter se odprli ljubezni, ki se bo dogajala. Skrivali boste svojo strast, ki jo bodo vsi opazili.
ZDRAVJE
Hrepeneli boste po spremembi, a boste morali dati času čas, saj ne boste imeli vpliva na nič okoli sebe. Zato se raje povežite s svojim srcem in dušo, prek katere boste največ stvari lahko sprostili in uredili.
DENAR
Želeli se boste odmakniti iz okolja, a vas bodo zvezde še naprej vodile med ljudi, kjer boste dosegli večje uspehe, čeprav se ne boste trudili za nič. Mnogi bodo čustveni do vas, kar vam bo v breme.
Kje vas čaka sreča?
Prav sproščenost bo ključ do srca simpatije ali partnerja, zaradi česar bo prišlo do srečne bližine. Pri tem boste morali biti predani in sodelujoči v najljubši pasivni vlogi, ki jo vaša Venera spodbuja z notranjim magnetnim privlakom ter podporo duše, ki bo v tem času optimalna ter vam prinesla dobre spremembe na vseh področjih.

Škorpijon
LJUBEZEN
Iskali boste pomoč v bližnjih, kar jih bo zelo razveselilo, saj vam bodo z veseljem pomagali na kakršenkoli način. Tudi prijatelji vam bodo pomagali v vsem, kamor jih boste pravočasno povabili.
ZDRAVJE
Za dobro počutje je pomembno, da se sprostite in ohranite največjo ter najlepšo vizijo v sebi ter trenirate nov način srčnega in iskrenega sodelovanja. To vas bo prebudilo v nove energije in dinamični boste.
DENAR
Odnosi vam bodo najpomembnejši in srečni boste, ko se bo povsod uredilo vsaj začasno premirje. Takoj boste uspešnejši v poslu ali službi ter izkoristili podporo vseh, ki jih boste srečali. Na preizkušnji boste namreč v določenem poslovnem odnosu, saj bo od prve besede naprej prisotna velika privlačnost in iskrice strasti bodo aktivne vsak trenutek druženja.
Kje vas čaka sreča?
Morali se boste odločiti, ali boste šli po stari poti in osvajali na vseh področjih, ali boste začeli novo obdobje, kjer boste bolj sledili sebi in se manj dokazovali. Srečni boste, ne glede na to, kaj boste izbrali.

Strelec 
LJUBEZEN
Strast vas bo prevzela in morda se ne boste mogli več stvarno odločati, saj bodo čustva premočna. Samskim to ne bo težava, sprostite se. Vezani pa boste sproščeni in iskali več časa zase ali za svojo skrivno ljubezen. Če se še niste zapletli v romantično vezo, je zdaj velika možnost, da vas premamijo okoliščine in se povsem predate ljubezni, ki vam bo šibila noge in vas delala bolj občutljive kot sicer.
ZDRAVJE
Pazljivo z lažmi ali izgovori, da se kaj ne zgodi in pride vse na plano veliko hitreje in bolj dramatično, kot si lahko predstavljate.
DENAR
Usoda vam bo aktivirala dober navdih za spremembe, a se nič ne bo zgodilo samo po sebi, kar boste nekako pričakovali. Zato se boste s trmo, a samozavestno lotili stvari po svoje in jih dobro razrešili.
Kje vas čaka sreča?
Srečo boste imeli v vsem, česar se boste lotevali iskreno in sproščeno. Morda boste dobili odlične ideje za svoje poslanstvo in sledenje svoji duši, ali pa boste podelovali nekaj vrednega, za kar boste morali še nekaj časa počakati.

Kozorog
LJUBEZEN
Strast vas bo prevevala, a na drugačen način. Zdaj boste vi v nadzoru in čutenju ogromne moči, ki se bo občasno spreminjala v magnetizem in v vašo bližino privabila primerne dogodke in ljudi. Z njeno pomočjo boste dvignili svojo vibracijo in pritegnili praktične spremembe v življenje, ki vam bodo dale moč in zadovoljstvo za trud, ki ste ga imeli z vsem tem.
ZDRAVJE
Skozi sproščenost in usmerjenost v delo boste dosegli največ tudi v odnosih na splošno. Ne bodite trmasti in ne pridigajte tistega, česar sami niste pripravljeni spremeniti. Sodelujte s srečo.
DENAR
Vztrajajte pri svojih željah v odnosih, če želite priti do cilja. Ne bo vam žal, bo pa potrebno precej volje in moči, da presežete notranje strahove ter si uredite odlično sodelovanje v službi.
Kje vas čaka sreča?
Ostajali boste v ozadju in opazovali situacije. Ko pa bo priložnost, se boste hitro vključili, ne da bi to načrtovali, kar vas bo osrečilo. To se bo zgodilo instinktivno in dosegli boste odlične učinke, saj boste mnoge presenetili s svojo dejavnostjo v tem času.

Vodnar 
LJUBEZEN
Ugled med prijatelji vam bo pomemben, zato se boste sprostili in sledili vsem povabilom. Ne bojte pa se pokazati svojih pravih vrednot, saj bo to vitalnega pomena za dobre spremembe.
ZDRAVJE
Zdravje vam bo služilo, če boste iskreni s sabo in delovali samozavestno ter iz svoje integritete ves čas, do vseh ljudi. Številne ideje vas bodo vodile v nadgradnjo vsega, kar počnete, in usoda bo želela, da ste aktivno udeleženi pri vsem.
DENAR
Čas je, da se sistematično usmerite v sproščenost in se odprete konkretnim spremembam v financah. To vam bo pokazalo, da lahko delate na drugačen način in imate še boljše rezultate. To bo pomembno spoznanje za vašo službo in kariero, v kateri boste, kljub temu da je poletje, lahko lepo napredovali.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če ne boste pričakovali počitka, saj bo treba slediti dogajanju, sicer boste spet padli v stare karmične energije, še posebno glede komunikacije in odnosov z bližnjimi. Ohranite osredotočenost na tem, kar bi radi dosegli dolgoročno. To vas bo podpiralo v harmoniji.

Ribi 
LJUBEZEN
Sproščeni boste in predani ljubezni ter druženju v naravi. Samski se lahko zapletete v romantično vezo. Povabite simpatije na sprehode v naravo, kjer boste lahko pokazali svoje najlepše energije. Vezani pa pazite, da naključna srečanja v naravi ali dobrodelnih akcijah ne prinesejo večjih romantičnih zapletov, saj boste doma težko razložili vsa odhajanja in čas, ki bo izginil neznano kam.
ZDRAVJE
Usoda vas bo vodila v optimizem in polno sodelovanje brez pretiranega obremenjevanja. Ne pozabite nase in na nujen stik z naravo, ki vas bo najbolj podpirala v ustvarjalnosti.
DENAR
Sproščenost vas bo najlepše vodila. Dobro se boste naspali in ves čas sprejemali odlične kreativne ideje za svoj posel ali hobi, ki vam veliko pomeni. Čutili boste, da se dogaja vse na novo in da prihaja vaš čas.
Kje vas čaka sreča?
Imeli boste popolno srečo v vsem, kjer boste sledili navdihu srca. Če se ne boste podali v ljubezenske zaplete, vas bodo morda prevevale odlične ideje in boste vse bolj v stiku s svojim poslanstvom.