Dognanja ruske znanstvenice

Propad človeštva naj bi najavile tri predhodne katastrofe

Neja Kralj
15. 8. 2022, 15.00
Posodobljeno: 15. 8. 2022, 15.19
Deli članek:

Ruska znanstvenica Viktorija Popova naj bi se s svojo raziskovalno ekipo dokopala do pomembnega skrivnega sporočila v simbolih na polju in starodavnih zapisih Nezemljanov.

Dreamstime
Individualnega ni več, obstaja samo še kolektivna rešitev.

S svojimi dognanji je znanstvenica svet seznanila že pred leti in smo jih takrat že predstavili bralcem.
A trenutna situacija v svetu in poti v kolektivno zavest, ki jo ubirajo vsi duhovni voditelji, so nas spomnili na te zapise.
Poiskali smo, kaj je Viktorija Popova zapisala pred leti, saj se zdi današnji čas ravno pravšnji, da se na njene besede spet spomnimo, zato vabljeni k prebiranju.

ZADNJA STOPNJA
Znanstvena ekipa z Viktorijo Popovo na čelu je prepričana, da nam edino nezemeljske civilizacije lahko omogočijo izhod iz kataklizme, ki grozi Zemlji. Po 15 letih raziskovanja so namreč dognali, da je Zemlja dosegla zadnjo stopnjo v razvoju organskega življenja in človeške zavesti ter da bo občutna slabitev Zemljinega magnetnega polja pripeljala do katastrofe.
Med svojim dolgotrajnim raziskovanjem so našli analogni in digitalni ključ za razumevanje simbolov na poljih ter drugih nezemeljskih stvari, kot so Stonehenge, starodavne zgradbe Aztekov in Inkov ter civilizacija, ki je naseljevala Velikonočni otok.
Ti starodavni simboli dajejo osnovne informacije o razvoju človeške zavesti, medtem ko naj bi sodobni simboli dajali natančna navodila in opozorila za prihajajoče katastrofe. Znanstvena ekipa pravi, da so jim delo zelo oteževali številni lažni krogi v žitu, ki se občasno pojavljajo.

OBSTAJA REŠITEV
Po tistem, ko so dekodirali na stotine starih in novih simbolov, razpršenih po vseh delih Zemlje, so omenjeni znanstveniki prišli do ugotovitve, da nas Nezemljani opozarjajo na tri katastrofe, ki naj bi se zgodile pred veliko kataklizmo, pred katero bi se lahko rešili, če bi jo pravočasno prepoznali. In prav tukaj se zadeve začnejo zapletati. Skrivnost rešitve namreč tiči v kolektivni človeški zavesti, ki se mora združiti v prepoznavanju prihajajoče katastrofe in se razviti, dvigniti. »Individualnega ni več, obstaja samo še kolektivna rešitev,« pravi Viktorija.
Kot rečeno, naj bi našo pogubo napovedale tri manjše katastrofe, ki naj bi opozorile in pripravile človeštvo. Prva od njih naj bi povzročila globalno prekinitev komunikacij, kar naj bi bilo povezano z uničujočim potresom v Peruju, ki naj bi mu sledil uničujoči cunami v ZDA. Posledice naj bi čutile tudi Južna Amerika, Nova Zelandija in Avstralija.
Znanstvena ekipa pravi, da bosta naslednja dva znanilca katastrofe precej močnejša, vendar pa sta del naravnega procesa razvoja planeta. Del razvoja je tudi evolucija človeške zavesti, ki bo takrat dobila izjemno priložnost preobrazbe v višjo obliko obstoja. Okno za odrešilni skok bo odprto le kratek čas po prvi veliki katastrofi, saj po drugi in tretji na Zemlji ne bo več dovolj živih ljudi, da bi izpolnjevali mehanske pogoje prestopa v višjo stopnjo zavesti, pojasnjujejo znanstveniki.
Če pa se človeška zavest uspešno združi, se nam obeta prihodnost z visoko razvitimi nezemeljskimi civilizacijami, ki so med seboj povezane prav z zavestjo, trdi ruska znanstvena ekipa.