Bodite uslišani

7 korakov, ki nas vodijo do angelov

Neja Kralj
2. 3. 2022, 16.00
Posodobljeno: 2. 3. 2022, 16.04
Deli članek:

Predstavljamo vam preproste korake, s katerimi boste lahko vzpostavili močnejše zveze z angeli in hkrati angelska sporočila čim bolj jasno razumeli.

Dreamstime
Če iskreno zastavite vprašanje, vam angeli vedno odgovorijo.

Vaši angeli so vedno z vami in vedno ste povezani z njimi, vendar pa njihove prisotnosti in vodstva pogosto ne zaznamo.
Zaradi družbenih ter lastnih prepričanj in ega lahko vse življenje preživimo brez povezanosti z angeli, a to lahko spremenimo: zaprosimo jih in pomagali nam bodo, da se dvignemo na primerno frekvenco in začutimo njihovo prisotnost.
Svojo zvezo z angeli najlepše in najlaže krepimo z naslednjimi sedmimi koraki.

1. POKAŽITE NAMERO
Na ta način lahko dosežete, da se boste v vsakem trenutku sposobni povezati z angelskim vodstvom. Vzemite si čas, da se zavestno prilagodite angelski frekvenci in se povežete. Najdite si udobno in tiho mesto, kjer lahko nekaj minut vzpostavljate zvezo z angeli. Izklopite računalnik, utišajte telefon, zaprite vrata. Pokažite namero, da bi se radi povezali z angeli.

2. POČISTITE PROSTOR
Ko se še učite usklajevanja s pravo frekvenco in zaznavanja prisotnosti angela, vam lahko nered močno odvrača pozornost. Zato je priporočljivo, da pred zavestnim povezovanjem z vodstvom svojih angelov uredite prostor: odstranite smeti, pospravite kupe stvari in položite vse na svoje mesto. Lahko odprete okna ter spustite v prostor svež zrak in naravno svetlobo. Čist prostor vam bo pomagal, da boste očistili tudi svoje misli, kar je ključni korak pri vzpostavljanju zveze z angeli.

3. PREČISTITE IN DVIGNITE SVOJO VIBRACIJO
Vibracija se delno zviša že s čiščenjem prostora. Je ključna pri vzpostavljanju zveze z angeli, zato je najbolje, da se tudi pri tem obrnete nanje in jih zaprosite za pomoč. Naj vam prečistijo in dvignejo vibracijo. Nekaj časa sedite v sproščenem položaju, dihajte in si predstavljajte božansko belo svetlobo povsod okrog sebe. Zavestno vdihavajte svetlobo, in ko izdihujete, opuščajte vse, kar vas obremenjuje in pritiska navzdol. Proces vam lahko olajša poslušanje glasbe, ki vas dviguje, ali vodene angelske meditacije, pa tudi vdihavanje eteričnih olj, sivke ali poprove mete.

4. POKLIČITE ZAŠČITO
Strah je ena glavnih stvari, ki blokirajo ljudi in jim preprečujejo vzpostavitev globoke zveze z angeli. Najpreprostejša rešitev za to je izvedba zaščitnega rituala, ki omogoča občutek varnosti. Lahko pokličete nadangela Mihaela ali angele zaščite, da pazijo na vas, ko se povezujete s svojimi angeli. Takole jih pokličete: »Hvala ti (ime angela), ker se zdaj povezuješ z mano in me varuješ na vseh ravneh, ko odlagam svojo zaščito ter se dvigujem, da se povežem s svojimi angeli.«

5. ZAPROSITE SVOJE ANGELE, NAJ SE POVEŽEJO Z VAMI
Globoko vdihnite, zaprite oči in se še naprej čim bolj osredotočajte. Lahko položite roko na srce, ko izgovorite: »Angeli, prosim vas, da vstopite in se zdaj povežete z menoj. Pomagajte mi, da si zapomnim vašo prisotnost ter se povežem z znanjem, modrostjo in resnico, ki mi bo v tem trenutku najbolj koristila. Hvala vam.«

6. PRISLUHNITE
Ko boste vprašali, vam bodo vaši angeli odgovorili. Ne trudite se preveč poslušati, samo osredotočite se na dihanje in verjemite, da angeli odgovarjajo na vaš poziv. Utišajte misli, odprite srce in prisluhnite vodstvu svojih angelov. Vedite, da boste angele slišali nekoliko drugače, kot bi pričakovali. Usmerite pozornost v navdihujoče misli, občutke in čute, obenem pa verjemite vodstvu, ki se pojavi. Odgovor lahko tudi zapišete, vendar najpomembnejša sporočila pridejo skozi občutke ter iz srca in duše, ne iz uma.

7. ZAPROSITE ZA SVETLOBO IN LJUBEZEN
Zapomnite si, da so vaši angeli duhovna bitja neverjetno visoke vibracije čiste ljubezni in svetlobe. Vsa sporočila, ki jih predajo, prihajajo s te perspektive. Če torej občutite kakršenkoli strah glede sporočil ali občutkov, pustite, da odide, kajti to niso vaši angeli. Spustite v svetlobo vsak delček strahu, sumov ali vpletanja ega uma ter pozornost preusmerite na dihanje, usklajevanje z božansko svetlobo, ki je povsod okrog vas. Odprtega srca poslušajte vodstvo, ki prihaja od angelov, kar je popolnoma usklajeno z božansko ljubeznijo. Če nikakor ne morete zaustaviti sumničavega glasu svojega ega, zaprosite svoje angele, naj vam pomagajo opustiti takšne misli ter se vam popolnoma uskladiti z ljubeznijo in angelsko frekvenco v zdajšnjem trenutku.