Astrosvet

Horoskop za ponedeljek, 28. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
28. 2. 2022, 05.33
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Kreativnost ne bo poznala meja in uspešno se boste lotili sprememb. Lahko, da se boste odločili za daljši študij, potovanje. Začeli boste s finančno uspešnimi novostmi.

Bik
Nestrpni boste v želji, da vsi sledijo vašim aktivnostim. Želeli boste nekaj prostih dni, a partner ne bo zato. Samski imate možnosti flirtanja in tudi lepe veze na dolgi rok.

Dvojčka
Pazljivo s trmo. Usmerite se v to, kar želite realizirati. Že to bo dovolj, da boste dobro sprejeli podporo zvezd, ki vam poklanjajo odlično notranjo moč. Sprosite se.

Rak
Zgubljeni boste v opravilih in obremenjevali se boste s kvaliteto dela in želeli vse predate drugim, a ne bo šlo. Sprostite se in ne glejte na pričakovanja drugih.

Lev
Odlične delovne izkušnje vas bodo sprostile in lahko se preko službe pojavi lepa ljubezen, ki vas bo prebudila. Tudi vezani boste imeli izzive z iskricami strasti.

Devica
Ne boste mogli pristati na kompromise, kar bo celo vas motilo, a boste preveč nemirni, da bi se lahko prilagodili. Imeli boste dobre ideje, ki jih boste želeli vnovčiti.

Tehtnica
Jasno vam bo, kakšne spremembe si želite. Čustveno boste pomirjeni. To vam bo dalo navdih, da se boste lotii dela in osebne prenove predano in z več uspeha.

Škorpijon
Misli vam ne bodo pustile spati, dokler se ne boste pogovorili z vam pomembnimi ljudmi. Obudite stare odnose, ki so vam bili v korist in opusite vse stare zamere.

Strelec
Znašli se boste sredi delovnega kaosa. Kljub temu, da bo naporno, boste prav uživali. Sprostili se boste v podpori, ki jo boste deležni. Ljubezen se bo na polno aktivirala.

Kozorog
Ne izmikajte se strasti in življenjskim spremembam. Morali boste opustiti nadzor ter slediti usodi. Veliko vsega, po čemer ste hrepeneli, se lahko sedaj konkretno realizira.

Vodnar
Močni boste v kreativnosti in na novo lahko vzpostavite svoje poslovno poslanstvo. Ne ukvarjate se z malenkostmi in zapleti. Imeli boste moč prepričati ključne ljudi.

Ribi
Zdravstveno stanje se vam bo okrepilo, kar vas bo navdušilo. Dosegli boste izjemne rezultate in ljudje vam bodo naklonjeni, kar je vse, kar zares potrebujete za srečo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja