Astrosvet

Horoskop za nedeljo, 27. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
27. 2. 2022, 06.51
Posodobljeno: 27. 2. 2022, 08.40
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Preteklost vas bo preveč prevzela in hrepeneli boste po starih časih. Lahko, da se boste zaradi tega odločili za nekatera sodelovanja z ljudmi v domačem kraju.

Bik
Jasno vam bo, kaj želite in boste to predstavili vsem. Presenečeni boste, ko ne bo nihče nasprotoval, a prav tako ne bo nihče pomagal. Odgovornost bo namreč pri vas.

Dvojčka
Z razumevanjem sebe in načina delovanja boste prestopili preteklost in se izmuznili pritiskom bližnjega okolja. To bo povezano z novimi koraki za dobro vizijo življenja.

Rak
Optimistični boste in naredili dobre spremembe za službo in tudi zdravje. Vse vam bo šlo kot po maslu. Ne zapletajte se v odnose, nadaljujte s spremembami pri sebi.

Lev
Čustva vam bodo pokazala, kje ste “ujeti” in kam se vam odpirajo dobre poti. Jasno vam bo, kdo podpira vašo pozitivno stran življenja in lažje se boste odločali o vsem.

Devica
Čutili boste pritiske bližnjih in soseske, kar vas bo razjezilo. Postali boste strogi do vseh, tudi tistih, ki niso nič krivi za to. Jasno razmislite, kakšne odnose si želite.

Tehtnica
Kreativni in neizprosni boste, predvsem do sebe. Jasno vam bo, kaj želite doseči in zavedate se, koliko truda je potrebno za to. Vse se vam bo bogato obrestovalo.

Škorpijon
Strast vas bo prevzela in pozabili boste na načrte, ki bi jih morali realizirati. Zato se boste raje zatkli v objem Ljubezni, ki bo obljubljala rešitve, ki pa ne bodo tako hitre.

Strelec
Dobro počutje vas bo vodilo v pretirano razdajanje. Lahko, da bodo mnogi to precej izkoristili, saj boste prepozno ugotovili, kakšne namene im kdo ob druženju z vami.

Kozorog
Zdelo se vam bo, da zamujate vse. Samo s sprostitvijo in popolno predanostjo v sreči in kreativnosti boste namreč dosegli spremembe, kar se vam bo zdelo nenavadno.

Vodnar
Zdelo se vam bo, da je vse pod kontrolo, a boste samo aktivirali svoj optimalni način. Odlične rezultate boste dosegli, a vas bo jezili vsi, ki bodo preveč pasivni v vsem.

Ribi
Vse boste želeli narediti naenkrat in s tem samo ustvarili zmedo. Ne pretiravajte z idejami, raje se sami bolje organizirajte, da začnete prevzemati odgovornost.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja