Tana Hoy

Jasnovidec o marcu 2022 - o Putini in vojni pa nič ...

Neja Kralj
1. 3. 2022, 10.41
Posodobljeno: 1. 3. 2022, 10.41
Deli članek:

Pričakovanja napovedi sodobnega Nostradamusa, ameriškega jasnovidnega medija Tane Hoya, so bila velika, še posebno o vojni med Rusijo in Ukrajino.

Fb
Tana Hoy, jasnovidec in medij

A zdi se, kot da ta čas najbolj vroča tema v Evropi Amerike ni dosegla …
Ali pa so Putinova dejanja tako nepredvidljiva, da so še za jasnovidca pretrd oreh. Možno pa je tudi, da bo vojna tako hitro izzvenela, da si posebne pozornosti ne zasluži, kar je seveda najbolj zaželeno. Upajmo na slednje …
Smo pa iz napovedi za marec 2022 izbrali nekaj najzanimivejših obetov – nekatere manj dobre in nekatere spodbudne.

ZNANA IMENA
Svetovno znano zvezdniško ime bo zaradi starosti mirno preminilo v spanju.
Bill Cosby bo spet polnil naslovnice časopisov zaradi obtožb nove žrtve njegovega spolnega nasilja, a se bo zaporu izognil.
Princu Andrewu bodo dokončno odvzeli kraljevski status, tudi zaporna kazen mu v prihodnosti ne uide.
Donald Trump se bo zaradi preiskave FBI soočil s kazensko ovadbo. Nekateri bodo trdili, da gre za zaroto, drugi pa, da je pravici zadoščeno.

PO SVETU …
V Egiptu bo izbruhnil škandal zaradi trditev o tajnih zaporih, ki jih tuje vlade uporabljajo za zapiranje osumljenih kriminalcev. Trditve bodo sprva zavržene kot laž, a kasneje bo ugotovljeno, da so resnične!
Testirali bodo nov tip letečega avtomobila, narejenega za dolge razdalje.
Policaji roboti so nam bližje, kot si mislite. Prve modele bodo testirali na Kitajskem in v Afriki ter sprožili burne odzive in nasprotovanja več skupin, ki se borijo za človekove pravice.
Znaki nezemeljskega življenja bodo postali resnejša tema v znanstveni skupnosti. Prvi dejanski dokaz človekovega življenja na drugih planetih bo prišel na dan. Čeprav bo dolgo časa javnosti prikrit, bodo kaj kmalu informacije vseeno pricurljale na plan.

ZDRAVJE IN MEDICINA
Izvedeli bomo, za obstajajo rastline, da so jih gensko spremenili tako, da so jim dodali zdravila za določene bolezni. Torej, namesto da bi vzeli tableto, si boste lahko iz teh rastlin pripravili solato, ki bo zdravilna, in se hkrati najedli.
V fazi končnih testiranj je razvoj naprave, ki bo nadomestila srčni spodbujevalnik. Trajalo bo nekaj let, da bo na voljo, vendar bo boljša od vsega, kar smo kdaj videli!
Covid bomo obravnavali le še kot navaden prehlad, njegovi sevi bodo v prihodnjih 20 letih popolnoma izginili.

LJUBEZEN IN ODNOSI
Marec je dober mesec za začetek novega razmerja. Zveza, ki se začne ta mesec, ima veliko možnosti, da bo trajala vse življenje.
Seksualna energija bo ta mesec močna, zato pričakujte, da se bo v vašem razmerju povečala vročina. Ribe, ovni, tehtnice in kozorogi bodo ta mesec zelo živahni! Še posebno 18., 23. in 28. marca.

VREME
Velika vremenska katastrofa bo izbrisala mesto v Združenih državah Amerike. Izgubljenih bo ogromno življenj, veliko huje bo kot ob orkanu Katrina, ki je leta 2005 prizadel New Orleans.
Večji tornadi bodo zajeli dele Ohia, Teksasa in Indiane, kar bo povzročilo eno najhujših uničenj v zgodovini teh držav.
Deli Afrike bodo utrpeli velike vremenske ujme, posebej Uganda, Etiopija in deli Južne Afrike.