Astronapoved

Horoskop za petek, 7. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
7. 1. 2022, 05.38
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Oven
Nadaljujte z novoletnimi zaobljubami, saj vas luna v dobro podpira in krepil notranjo moč in vztrajnost. Zato se usmerite v cilje ter ohranite fokus na svojem življenju, kar vas bo osrečilo.

Bik
Usoda vam bo jasno kazala, kje je vaša najboljša pot in je potrebno samo slediti. Ne glejte samo na konkretno materialno stanje, temveč na priložnosti sreče na dolgi rok.

Dvojčka
Vse bolj se zavedate, kako je pomemben kvalitete čas zase, saj vam psihični stres povzroči škodo. Zapišite si nenavadne, a genialne ideje, ki vas bodo čisto prenovile.

Rak
Bolj kot boste harmonični v vseh življenjskih področjih, srečnejši boste. Zato sami poskrbite za ravnovesje in se držite določenega reda, da vas ne bodo čustva zanesla.

Lev
Zadovoljni boste s sabo in stabilnostjo ter z načrti, ki ste jih naredili v preteklosti in se že kažejo za dobre in izvedljive. Spoznali boste smisel samozavesti in zasijali navzven.

Devica
Vse bolj se zavedate, kako ste bolj učinkoviti, če ste spočiti in v dobri koži. Zato boste pazili na počutje, saj bo to avtomatsko prineslo večji finančni uspeh. Srečni boste.

Tehtnica
Če se boste izognili cincanju in čakanju na boljše dni, se vam bo sreča nasmehnila. Ne trošite energije v prazno, raje se ukvarjajte s sabo in vsem, kar vam je pomembno.

Škorpijon
Srečni boste zaradi odzivov bližnjih in boste imeli vse več časa za njih. Ko boste dojeli, koliko jim pomeni vaša pozornost, boste zadovoljni in jim poklonili še več časa.

Strelec
Odnosi so srečni poligon za vas, a zavedajte se, da je čisto dovolj, da ste vi pozitivni in sodelujoči, da pa nikakor ne obljubljate ničesar, kar nimate možnosti narediti.

Kozorog
Izjemno boste komunikativni in sodelujoči v vsem, kar bo prineslo hitre rezultate. Veliko bolj boste redoljubni, kot boste verjeli, saj se ne boste primerjali z drugimi.

Vodnar
Če ste brez službe ali iščete novo, je zdaj odličen čas, da se sistematično pripravite in najdete zase najboljšo možnost. Sreča vas čaka namreč v polni kreativnosti pri delu.

Ribi
Kreativni boste v smeri službe, pa tudi zdravja, in lahko, da boste čisto po naključju srečali zanimive ljudi, ki vam lahko pomagajo pri vaših največjih sanjah glede poklica.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja