Duhovnost

To so znaki vesolja, ki nam sporočajo, da gremo v napačno smer

nk
6. 1. 2022, 10.30
Deli članek:

Ljudje radi verjamemo, da nam včasih pač ne gre. A če prisluhnemo notranjemu glasu, vedno ugotovimo, da je vse, kar se nam dogaja, rezultat naše lastne kreacije.

Dreamstime
Opozorilni znaki vesolja načeloma prihajajo v obliki neželenih okoliščin in dogodkov.

Naša zavest je preplavljena z dražljaji materialnega sveta, zato večkrat pozabljamo, da smo duhovna bitja, in ignoriramo znake, ki nam jih pošilja vesolje. Opozorilni znaki vesolja načeloma prihajajo v obliki neželenih okoliščin in dogodkov. Ti znaki so močni pokazatelji, da se okrog nas nabira negativna energija in je nekaj treba takoj spremeniti.
Vse, kar počnemo, razmišljamo, čutimo, mora biti na visoki vibracijski frekvenci, potrebni pa sta tudi potrpežljivost in osredotočenost na cilj. To še zdaleč ni preprosto, ker so naše duše na Zemlji ujete v materialno, fizično dimenzijo, ki nam otežuje upravljanje lastne energije in njenih frekvenc.
Najpogostejši znaki, s katerimi nas vesolje obvešča, da akumuliramo negativno energijo in se moramo preusmeriti, so: udarec v nožni palec, zastoj v prometu, prezirljivi pogledi in posmehljive pripombe drugih ljudi, poškodbe, nepričakovani stroški ali računi, občutek, da nekaj ni v redu, prepiri z ljubljenimi, bolezen, glavobol, izguba ali poškodovani predmeti, neprijetni vonji, zvoki ali okusi.
Če pri sebi opazite kaj od naštetega, to pomeni, da morate prilagoditi frekvenco in usmeriti pozornost na izboljšanje sebe ter povišanje nivoja svoje energije.