Astronapoved

Horoskop za sredo, 5. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
5. 1. 2022, 05.30
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven
Z lahkoto se boste sprostili. Ne skrivajte pa svoje občutljivosti, priznajte jo najprej sebi, pa tudi svojim bližnjim. To razumevanje bo še bolj povezalo v dobro počutje.

Bik
Sledite srcu in sproti boste dobivali vso podporo. Če boste pretiravali z zaposlenostjo v službi, se vam to lahko pozna na zdravstvenem stanju. Preveč se boste izčrpali.

Dvojčka  
Dobro počutje vam bo pomembno, zato boste našli čas za okrepitev zdravja. Imate podporo zvezd, da najdete zase optimalen sistem, ki vas bo uspešno vodil ves čas.

Rak
Zanimivi odnosi vam bodo odkrili marsikatero iluzijo, ki jo imate glede življenja, kar vam bo pomagalo se sprostiti in začeti zares živeti. Odprli se boste dobremu počutju.

Lev
Ne boste več prenašali vpliva okolice na vašo srečo in dobro čustveno razpoloženje, saj boste čutili, da je sedaj res zadnji čas, da zaščitite vse, kar vam je pomembno.

Devica
Zvezde vas podpirajo pri vpeljevanju novosti. Izkoristite to in zaživite tako, kot si želite. Svoboda duha vam bo omogočila dobro vizijo in naredili si boste dober načrt.

Tehtnica
Dobro počutje in sprotno delo vam bosta pomembna, tako da se boste morali reorganizirati, če želite spremeniti način življenja. Delujte samo vsak dan sproti.

Škorpijon
Ne razmetavajte s svojo energijo, da boste lahko ohranili dobro počutje. Tudi zapleti v ljubezenska flirtanja lahko precej slabo vplivajo na zdravje. Zato se usmerite nase.

Strelec
Preveč boste optimistični do vseh, a se boste hitro naučili, da je bolje, da ste tiho, kot da se obremenite s številnimi obljubami, kar lahko naredite še prehitro. Zanimivo bo.

Kozorog
Ne razmišljajte preveč, raje čutite svoje srce in iskrice strasti. Vezani samo dovolite, da se vaš odnos prenovi, samski pa, da se pokažejo vse priložnosti za vašo srečo.

Vodnar
Ne oddaljujte se od bližnjih, tudi jih preveč ne organizirajte, temveč jim samo prisluhnite, kaj vse vam želijo povedati. To bo čisto dovolj za harmonične odnose.

Ribi
Odvečno energijo boste morali nekako usmeriti v aktivnosti in zato je dobro, da najdete način za podporo vašemu zdravja. Sicer se lahko moč usmeri v prepire.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja