Notranji glas

Vi ga iščete, ono išče vas - tako je, ko gre za življenjsko poslanstvo

sn, wg
3. 1. 2022, 11.25
Posodobljeno: 3. 1. 2022, 11.36
Deli članek:

Prav vsak izmed nas ima svoje življenjsko poslanstvo. Karkoli vas poišče, to vi iščete. Karkoli vas poišče, vi kličete k sebi – to je vaš življenjski namen, vaše poslanstvo.

Dreamstime
Vedeti morate le, kaj si želite, kaj iščete

Vsi smo tukaj z razlogom, vsak ima svoj življenjski namen. Ali če besede »tisto, kar iščeš, išče tebe« drugače obrnemo: poslušajte svojo intuicijo, zasledujte svoje sanje, ustvarite svojo idealno resničnost in zavedajte se, da vas tisto, kar vas kliče, kliče z razlogom.
Tisto, kar vas kliče, je namreč namen vašega poslanstva v tem življenju.
Ko začnete slediti poti klicev, boste doživeli več veselja, izpolnjenosti in pretočnosti. Vaša energija se bo premaknila, stvari se bodo začele dogajati in se čarobno postavile na svoje mesto. Verjetno se vam bo zdelo, kot da vam je temo končno razsvetlila luč …
Če tudi vi iščete in si želite, da »tisto« čim prej najde vas, vam bo morda prav prišlo nekaj zbranih nasvetov, da bo pot čim krajša.


PRISLUHNITE SVOJEMU NOTRANJEMU GLASU
Vsi imamo notranji GPS – tisti modri notranji glas, ki govori z nami. Ko imamo iskreno željo po nečem, prihaja iz naših srčnih globin. Ustvari se nekakšno hrepenenje z obeh strani – ko drug drugega iščeta.
Če želite slišati notranjo modrost, morate dejansko biti tiho in poslušati. Najboljši način poslušanja? Uganili ste: meditacija, saj je odličen način, da se povežete z notranjim klicem ali tem, kar vas išče. Imeli boste več jasnosti in več dostopa do svojega notranjega sistema vodenja.


SLEDITE SVOJEMU VESELJU
Ko doživite veselje ali strast, je to vedno znak, da ste usklajeni s svojim namenom, poslanstvom oziroma tem, kar vas išče. Veselje je kazalec notranjega klica. Če se trudite najti svoje veselje, sestavite seznam vsega, kar vas osrečujejo.


BODITE POZORNI NA ZNAKE
Ko ste na predani poti iskanja tistega, kar išče vas, vam bo vesolje poslalo znake, s katerimi vam bo dalo jasno vedeti, da ste na pravi poti. Morda boste doživeli smešna naključja, spoznali pravo osebo, našli popolno knjigo, slišali pesem, ki vam daje sporočilo, ali od nikoder dobili genialno idejo. Preželi vas bodo občutki, kot da vas nekaj vodi.


ZAUPAJTE POSTOPKU
Verjemite svojim občutkom in zaupajte, da je vse tisto, kar iščete, namenjeno vam in bo sčasoma našlo pot do vas. Zaupanje procesu, ki potrebuje svoj čas, je ključnega pomena v sodobni dobi takojšnjega zadovoljevanja potreb. Strpnost tako zagotovo ni preprosta vrlina, a jo poskušajmo usvojiti.
Včasih je seveda treba iti tudi čez ovire, a ko začnete verjeti in zaupati, vas bo želeno našlo, ker ste v srcu, na energijski ravni, z njim že usklajeni.


POČISTITE BLOKADE
Če se vam zdi, da že od nekdaj iščete svoje poslanstvo, a se mu ne približujete, je morda čas, da preučite, kaj vas blokira. Včasih gre le za strah ali omejujoča prepričanja, nič posebno drastičnega. Pogosto pomaga že, če v vsakodnevnem življenju začnete posvečati pozornost lepemu in dobremu, ne pa stvarem, ki vam niso pogodu.
Z energetskega vidika stvari namreč blokirate, namesto da bi jih pustili živeti. Ko zaprete vrata in se osredotočite na oviro, gredo vse priložnosti mimo vas, ker jih spregledate.


NE SKRBITE, KAKO …
Ko imate veliko željo, ki se vam morda zdi prevelika ali celo nemogoča, vas ta vedno ujame v past, ki se pojavi v obliki vprašanja »kako?«. Morda je ta »kako« tako mogočen, da vas celo zaustavi, da bi se lotili nečesa, kar si želite, ker se vam kar naenkrat vse začne zdeti nerealno, prelepo, da bi bilo resnično …
A verjemite, da resnično ni treba imeti nobenega vnaprejšnjega odgovora na to vprašanje. Vedeti morate le, kaj si želite, kaj iščete – in tisto, kar išče vas, že ima začrtano pot, da vas najde.