Astro

Andreja Novak: Od enega dneva bo odvisno, kako bo šlo do naslednjega mlaja

Andreja Novak
2. 9. 2021, 18.18
Posodobljeno: 2. 9. 2021, 18.31
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 3. do 9. septembra 2021.

dk
andreja novak

Odlično obdobje mlade lune v devici, ki bo sprožila željo po prenovi doma in fizičnega počutja.

Hitenje se bo ustavilo in lahko boste delovali iz zadovoljstva in notranje harmonije, kar bo veliko darilo za celoten mesec. Dan po mlaju namreč določa, s kakšno energijo boste sodelovali mesec dni do prihodnjega mlaja, zato se samo sprostite v sodelovanju.

Petek, 3. 9.
Ne najboljše jutro, ko boste vznemirjeni brez pravega razloga. Iskali boste možne rešitve, a z nobeno ne boste prav zadovoljni. Stara čustva vam bodo nekontrolirano prihajala na plano in imeli boste občutek, da vas vsi nekaj motijo in da ne morete nič spremeniti. Vzdušje se bo izboljšalo šele okoli šestih popoldne, ko bo Luna prešla v znamenje leva ter sprostila čustveno napetost in vas podprla pri trudi za dober izgled. Ponosni boste nase in na vse, kar ste do sedaj dosegli.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, škorpijoni in ribe.

Sobota, 4. 9.
Odlično jutro bo, če ste le vstali takoj, ko ste se prebudili. Poležavanje danes namreč ni bilo dobro podprto s strani zvezd in lahko, da ste prav zaradi tega postali bolj utrujeni, kot ste šli včeraj spat. Popoldne bo bolj mlahavo, utrujajoče, ko se vam nič ne bo dalo. Smiselni so le pogovori o preteklosti in še to preko humorja, ali pa da obiščete starejše ljudi, kar vas bo pozitivno nagradilo. Zvečer vztrajajte v svojih načrtih in ne dovolite okolici, da vas premami ali zmanipulira v drugačno smer.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, kozorogi in vodnarji.

Nedelja, 5. 9.
Odličen dan za pogovore, načrtovanje, tako družinsko kot poslovno. Ne bojte se izzivov in se ne umikajte resnosti vsega, kar se bo dogajalo, saj če kdaj, potem lahko danes z besedami veliko rešite. Razmislite tudi o prihodnosti in si zadajte dobre cilje na daljši rok, saj boste prav danes imeli dobro podporo za vse, kar se boste odločili.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, device, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek, 6. 9.
Ponoči vstopi luna v znamenje device, kar je odlično, saj boste danes lahko uredili vse potrebne stvari. Z večjo natančnostjo boste pospravili in zaključili tudi s potrebno papirologijo, saj je jutri mlaj in je dobro, da vse čimbolj pospravite in zaključite vsaj eno stvar. Tako boste bolj sproščeno lahko doživeli mlaj in se potem odprli za sprejemanje vseh dobrih novosti, ki bodo usmerjena na materialno ureditev, blagostanje in globljo ozdravitev.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, device, tehtnice, škorpijoni, strelci in kozorogi.

Torek, 7. 9.
Ponoči se je zgodil mlaj v devici, ki spodbudi k preurejanju doma, pisarne in vseh stvari, kjer čutite, da želite svežino in spremembe, ki prinašajo obilje. Dan preživite sproščeno, tudi v počitku in razmišljanju o novostih in načrtih, ki bi jih radi v prihodnosti realizirali. Ne pozabite na obilje in zdravje, oboje bo še posebej podprto za dobre ideje in sprejem pozitivnih energij.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, raki, levi in seveda device.

Sreda, 8. 9.
Prebudili se boste v harmonično jutro, saj je Luna prestopila v znamenje tehtnice že zgodaj zjutraj in vas podprla pri sprostitvi in razumevanju. Danes se lahko s partnerjem vse pogovorite in sklenete dobre sporazume o vsem, kar je potrebno. Ne hitite preveč v dan, saj bo časa za vse dovolj, samo sprostite se in dovolite, da se kopiči ljubezen in zadovoljstvo okoli vas. Iz tega delujte cel dan in podporo boste čutili cel mesec.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Četrtek, 9. 9.
Sproščen dan se obeta, ko se boste lahko prepustili dogajanju in sočasno naredili več kot običajno. To naj vam bo znak, da se s sproščenostjo in zadovoljstvom veliko več dobrega naredi kot s hitenjem in stresom. Dovolite si, da reagirate na dogajanje in bolj sinhrono – zbrano in sodelujoče – delujete z vsem. Tako boste ne samo zaščiteni pred slabimi vplivi, temveč tudi v najboljši moči za vse, kar se bo dogajalo.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, levi, tehtnice, strelci in vodnarji.