Astro

Za epicenter dogajanja do 23. 8. je kriv Lev - kaj prinaša posameznim astro znakom?

Andreja Novak
24. 7. 2021, 10.10
Posodobljeno: 24. 7. 2021, 10.44
Deli članek:

Sonce je prešlo v horoskopsko znamenje leva, ki je prevzel vladavino po raku in pred devico. To je dinamičen in uspešen čas, vrhunec poletja. Sonce pripeka visoko na nebu in poskrbi za optimizem ter podpre odločitve, (pre)hitro smo prepričani o svojem prav.

Pixabay
lev

Energije narave in osebnosti so v tem obdobju najmočnejše. Sredina poletja je epicenter, ko si želimo biti v središču dogajanja, energije in vitalnosti, če smo zadovoljni s sabo. Pobirali bomo ugodne sadove, tako v naravi kot v družbi. Sonce je vladar leva, zato je zdaj najmočnejše in prav tako vročina in energija, ki ju prinašata pozni julij in zgodnji avgust. Narava se popolnoma odpre in dopustovanje je v vseh okoljih, kjer je dovolj zelenja, vode in miru, sanjsko.

Na čustvenem področju se ne ukvarjamo z malenkostmi in se posvečamo bolj tistemu, kar nam ustreza. Osebna svoboda nam je na prvem mestu. V tem obdobju je tudi največ smeha. V odnosih smo bolj površni in zlahka sodelujemo z večino ljudi. Počitnice in dogodivščine so na vrhuncu, vleče nas ven in dostikrat seodenemo v ekstravagantna oblačila, ki smo jih nabavili prav za ta čas. To je čas lepote, vročih teles, akcije, flirtanja in avantur. V tem času si kaj lepega kupite ali kaj dobrega privoščite.

OVEN
Poskrbeli boste za vse stvari in ljudi, s katerimi ste strastno povezani. Ponosni boste nase in na vse, kar vam je uspelo do zdaj narediti. Vsi vas bodo občudovali. Še vedno boste motivirani z iskricami strasti, da boste naredili več, kot ste načrtovali, samo da bi narediti vtis na simpatijo ali partnerja. Sreča vas bo vabila naprej in izstopiti boste morali iz cone udobja, če boste želeli sprejeti vse, kar vam bo življenje nudilo. To je odličen čas za vse, ki boste aktivni, sodelujoči in odzivni na dogajanje v okolici. Ne izgovarjajte se in ne prelagajte druženja ali dela na kasnejši čas. Če se boste skrili v zavetje svojega doma, se ne boste najbolje počutili.

BIK
Zdelo se vam bo, da pogrešate družbo prijateljev in nenačrtovano druženje, a ko se boste naključno srečali, ne bo prave energije. Pravnasprotno, na živce vam bodo šli. A zato se boste bolj sproščeno posvetili intimnemu odnosu, strastni boste in predani skupnim načrtom. Do partnerja boste sicer dlakocepski, ase bo na vse odzival zelo optimistično. Avgusta boste želeli dokončati nekatere čisto konkretne projekte doma in pri tem vas bodo zvezde podpirale. Samo ne jezite se za vsako figo, raje to energijo usmerite v zanimive ideje, ki vam bodo na voljo, če boste sodelovali z ljubeznijo in harmonijo. Ustvarite si nekaj lepega, zase in za svoje bližnje. To bo nadvse povzdignilo vašo ljubezen.

DVOJČKA
Čustva vas bodo na polno zaposlila in nenadoma se boste znašli v vrtincu dogajanja, ki bo spreminjal vaš odnos do življenja. Ne boste se želeli ubraniti zunanjih vplivov in odločili se boste za spremembe tako pri sebi kot v odnosih. Srečni boste, a kljub temu polni strahov pred neznanim. Sprostitev v zaupanju vam bo prinesla nekaj težav, a bo strast do življenja in dogajanja premočna. Spremembe vam bodo odlično dele in že avgusta boste odšli na daljše potovanje ali se morda celo preselili. Ne bojte se samih sebe, temveč se iskreno in popolno usmerite v sodelovanje. Uresničevati se vam bodo začele želje, ki so v vas že dolgo.

RAK
Znašli se boste v ospredju, kar vam bo godilo. Uporabili boste vse veščine, da boste ohranili vodilno vlogo v družbi. Morda se boste zapletli v govorice in obrekovanja, ki vam bodo povzročila težave v osebnih odnosih. Ne razkrivajte intimnih stvari, saj vas bo okolica sodila in pokvarila vaš na novo pridobljeni ugled. Imate možnosti, da stopite korak naprej, a vas bo preteklost lovila. Želeli boste dokazati nekaj, kar ste hoteli že v preteklosti, a ni šlo. Zato ne nasedajte provokacijam in ne zapravljajte časa ter lepih priložnosti za dvojino in dobro osebno življenje samo zato, da bi javnosti, bivšim prijateljem ali partnerjem dokazali nekaj, kar nima več smisla.

LEV
Komunikativni boste, do vseh korektni in pošteni, medtem ko boste v sebi bili bitko s čustvi ter glede dinamičnih osebnih odnosov. Po eni strani boste srečni in zadovoljni, po drugi strani pa boste imeli dovolj blefiranja in bremen, ki jih bližnji stresajo na vas, ne da bi znali ceniti vašo podporo. Zato se lahkoavgusta malo zamajejo temelji vašega doma in boste želeli na vsak način razčistiti, kakšna je situacija in kdo si kaj želi. Ne boste mogli skriti svojega nemira, saj boste imeli lepe priložnosti za spremembe, in precej ljudi vas podpira bolj kot vaši domači. To vam bo merilo, da z vami ni nič narobe in da je čas, da dobro zaživite povsod.

DEVICA
Optimistični boste in zato odlični v komunikaciji, saj boste bolj samozavestni. Na polno se boste aktivirali za osebne spremembe in želeli urediti kar največ na področju obilja. Če načrtujete daljše potovanje ali izobraževanje, je čas za to idealen. Predvsem tujina bi vam priskrbela ogromno podpore za vse večje projekte, saj bi vas zgrabila optimizem in volja, ki bi ju prinesli tudi domov. Ponosni boste na svoje dosežke in ne boste več pustili, da bi vam kdorkoli solil pamet. Tako boste avgusta precej vehementni in si lahko s pogovori ustvaritenekaj težav, ali pa razširite meje svoje svobode. Vsekakor je smiselno, da sledite najboljšim energijam.

TEHTNICA
Aktivni boste in želeli boste stvari dokončati. Fizično delo vas bo veselilo, a boste porabili precej časa za pogovore in izmenjavo idej. Natančni in skrbni boste, kar bo presenetilo domače, vam pa dalo še več volje za spremembe in pospravljanje. Morda boste avgustaz vso natančnostjo malce pretiravali in si nakopali upor domačih. Ali pa se boste optimistično lotili prevelikega dela, ki ga nikakor ne boste mogli zaključiti v zastavljenem roku, kar vas bo delalo nestrpne in nemirne. A vztrajali boste in lahko vam s skorajda nadnaravno močjo uspe. To vas bo razbremenilo in po dolgem času boste resnično občutili svobodo.

ŠKORPIJON
Iskali boste možnosti za ureditev odnosov in precej dobro vam bo šlo od rok. Ljudem boste morda malo pihali na dušo in tako ustvarili dobro vzdušje, saj veste, kaj narediti, da vam ljudje jedo iz rok. A tokrat se odnosi spreminjajo v temeljih, zato ste lahko presenečeni ob nekaterih odzivih, globoko se vas bodo dotaknili. Izkoristite podporo zvezd in se ne umikajte iskrenosti ter ljubezni. Tudi avgusta boste imeli lepe priložnosti za spremembe v tej smeri, če se le ne boste odzivali z nestrpnostjo in nemirom ob vseh, ki vam želijo dobro. Ohranite zavedanje, kdo je vedno na vaši strani, in negujte lepa čustva med vami.

STRELEC
Odlično delujete v julijskih dneh, kar vas bo navdalo s ponosom in dobro voljo. Res, da boste precej delavni in si ustvarili kar nekaj dobrih stvari. Če boste v službi, boste dosegli večje uspehe in boste nanje zelo ponosni. Čustva vam ne bodo delala preglavic, saj boste sproščeni in obkroženi z ljudmi, ki vas popolnoma sprejemajo, kar vas bo veselilo. Avgusta pa se bo zgodilo nekaj, kar vam bo okrepilo samozavest in vas preusmerilo v komunikacijo, preštevilne pogovore. Lahko, da boste s svojimi tezami in pametovanjem ustvarili nekaj napetosti v okolici, saj boste vsem dajali nasvete in pridigali, kako naj živijo svoje življenje. Previdno.
  
KOZOROG
Garali boste v spremembah, vsaj tako se boste počutili. Življenje vam bo dajalo priložnosti za drugačne odnose in resnično se boste potrudili, da bi bolj iskreno in polno vstopali v vsak odnos posebej. Navzven bo vse videti izjemno sproščeno in dobro, a vi boste vedeli, koliko truda je potrebnega, da se ne skrijete nazaj v svoj oklep in rutinski način sodelovanja. Avgusta se boste lotili konkretnih nalog, ki vam bodo dale dobre možnosti za zaslužek, ali pa boste prenovili dom na način, ki vam bo bolj všeč, da boste lahko doma več ustvarjali, celo poslovno delovali. Natanko boste vedeli, kaj želite, tako da boste samo sledili načrtu, ki ga poznate že na pamet.

VODNAR
Imeli boste vse niti v svojih rokah, a se vam bo vseeno zdelo, da ste preveč odvisni od drugih. Zato boste na preži, kaj kdo želi od vas. Ne boste se mogli sprostiti in na dan bodo prihajala stara čustva in vzorci, v katere se boste zapletali v želji, da vse končno uredite. V odnosih se boste preveč odzivalitudi na najmanjše spremembe, kar bo okolico zmedlo; dajali boste znake, da se želite družiti, in hkrati, da so vsi moteči, nezaželeni. Tudi avgusta boste nihali med tem, da se sprostite v življenju doma tako, da prepustite dogajanje drugim, in tem, da vse sami organizirate in postavite jasna pravila, ki jih potem nadzirate in s tem harmonizirate odnose med vami.

RIBI
Odlično podporo imate za ureditev odnosov, saj boste imeli velik vpliv na vse okoli sebe in boste zares vi tisti, ki boste določali način sodelovanja in teme pogovorov. Samozavestni boste in utegnete tudi malo pretiravati v vsem, na kar vas bodo bližnji tudi opozorili, a se ne boste pustili motiti. Večje konkretne dosežke si lahko obetate avgusta, če boste le vztrajali v začetih projektih ali v svojih globljih željah. Z lahkoto se boste namreč o vsem dogovorili in si pri tem pridobili številne simpatije. Usoda vam bo naklonjena z ljubeznijo in podporo v kreativnosti, sreči in tudi flirtanju. Samski, imate številne priložnosti za ljubezen.