Astro

Andreja Novak: krotite svoj ego in praznujte življenje!

Andreja Novak
23. 7. 2021, 09.30
Posodobljeno: 23. 7. 2021, 09.42
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 23. do 29. julija 2021.

Osebni arhiv
andreja novak

Zanimivi dnevi, ki bodo aktivirali optimizem in sodelovanje, predvsem pa ponos na stvari, ki ste jih sami naredili ali organizirali. Lahko, da vam bo vse malo preveč stopilo v glavo ali v ego (predel želodca) – solarni pleksus in se boste želeli še bolj dokazati ter se zapletli v težave, ki se bodo kar kopičile. Sprostite se, v soboto je polna luna, ki bo poskrbela za nove priložnosti za praznovanje. Najdite vzrok in praznujte življenje.

Petek, 23. 7.
Venera in Jupiter se boste ogledovala in lahko, da bo med ženskami prišlo do tekmovanja, na splošno bo zavladal občutek sreče in zadovoljstva. Luna v znamenju kozoroga bo malo ohladila tako čustva kot vreme, a vseeno vam bo uspelo zadržati optimistični vidik sodelovanja z življenjem. Komunicirajte, poskrbite zase in za sproščeno sprejemanje podpore, ki vam jo zvezde na polno nudijo.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, device, tehtnice in kozorogi.

Sobota, 24. 7.
Dan za počitek in sodelovanje z naravo ter polno luno v kozorogu. Ne tekmujte v ničemer z nikomer, saj ne bo dobrega občutka zmage, tudi če vam jo uspe dobiti. Ne boste namreč celoviti in zdelo se vam bo, da vam nekdo želi škodovati in da je vaša moč ali volja ujeta ter da ima nekdo drug rešitev za vas. Jezilo vas bo vse v okolici in nikakor se ne boste umirili, če boste razmišljali o drugih ljudeh. Jeza vam bo prehitro preskočila in bližnji ne bodo najbolj zadovoljni. Zato se ukvarjajte z vsem, kar vas sprošča. Dobro preživet dan bo.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, škorpijoni, strelci in ribe.

Nedelja, 25. 7.
Dan po polni luni bo sproščen in marsikatera napetost se bo sprostila, a pazite na besede, da jih ob sprostitvi ne vržete komu v obraz. Resnica namreč ne bo tako hitro vidna in potreben je globlji razmislek, zato se ne bojujte z mlini na veter ali s pretirano čustvenimi ljudmi. Z luno v vodnarju se bodo pojavljale sproščene ideje po sodelovanju v nečem dobrim, a to podelite samo s tistimi, ki jih to res zanima.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, dvojčki, device, škorpijoni in kozorogi.

Ponedeljek, 26. 7.
Z Luno v ribah bo bolj sproščeno in zasanjano dopoldne, zato ne bodite prestrogi do sebe ali svojih bližnjih. Ne ustvarjajte si stresa in ne hitite nekam, kjer ne boste mogli nič na silo opraviti. Če lahko, se še izogibajte uradnim ustanovam ali prehitrim besedam, saj se lahko še prehitro spravite v težave, ki vam bodo vzele veliko več energije, kot bo kakršnekoli koristi. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, device, škorpijoni , kozorogi in ribe.

Torek, 27. 7.
Merkur se poslavlja iz znamenja raka ter vam lahko na hitro še zakuha kakšne čustvene zaplete, zato se izogibajte vstopiti v prepire, tudi ne mirite tistih, ki se že prepirajo, saj boste lahko hitro zraven. Če se boste preveč ukvarjali s čustvi in romantiko, poglejte, kako vam to koristi za vaše počutje ali vam jemlje energijo. Danes lahko namreč dobite prava spoznanja glede svojega notranjega programa razmišljanja glede ljubezni. Zato bodite zbrani in čuječi v tej smeri.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device in ribe.

Sreda, 28. 7.
Merkur preide v znamenje leva in z lahkoto boste spremenili način razmišljanja in pogovarjanja. Veliko bolj boste sproščeni in optimistični, a sočasno se ne boste več želeli truditi v prazno. Luna preide v znamenje ovna, kar vas bo še dodatno aktiviralo. Pomembno vam bo, da vas razumejo, kar želite povedati in da se okolica ne vmešava v vaše stvari. Ponosni boste na svoje dosežke in z lahkoto se boste o njih pogovarjali ure in ure. Odlično se boste razumeli z enako mislečimi, medtem ko v prepire z drugimi sploh ne boste želeli vstopati. Po dolgem času boste bolj v miru zaspali.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, levi, device, vodnarji in ribe.

Četrtek, 29. 7.
Popazite na svoj ego, solarni pleksus oz. na to, kako se boste danes počutili. Povezana sta namreč Mars v levu in Jupiter v vodnarju, ki lahko v vas sprožita zelo pozitivno izkušnjo, ko bost ugotovili, kaj vas spravlja v dobro voljo in za kaj se vam zdi vredno živeti. Če pa imate težave z lastno samopodobo, pa se vam lahko zgodi, da vas bodo energije čisto prevzele in se boste želeli dokazati na čisto neprimeren način ter se posledično osmešili. Zato se družite s tistimi, ki so vam prijetni ter poskušajte dan preživeti v čimbolj optimističnih energijah, saj je dober preboj v dobro smer.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, strelci, in vodnarji.