Astro

Andreja Novak: Za vse, kar vam je pomembno, se energije krepijo

Andreja Novak
10. 6. 2021, 21.00
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 11. do 17. junija 2021.

Osebni arhiv
andreja novak

Začenja se odlično obdobje, že v petek namreč vstopi Mars v znamenje leva in okrepila se bo notranja energija in volja za vse, kar vam bo pomembno. Izboljšali boste svoj videz in veliko lažje se boste lotili fizičnih aktivnosti, ki ste jih prej odlagali. Dobra volja se bo razširila in nastopilo bo pravo poletje. Veliko lažje vam bo vzpostaviti nove kontakte in se postaviti zase. Ponosni boste na svoje delo in ga tudi izvajali bolj natančno in smiselno.


Petek, 11. 6.
Danes bodite pozorni na misli in besede, saj bodo imele večjo moč kot običajno. Lahko se boste dogovorili številne stvari, najbolj tiste, ki so vam najbolj pomembne. Že dopoldne vstopi Luna v znamenje raka, kar pomeni, da boste lahko izpeljali odlične spremembe za ureditev vašega doma ali domačih odnosov. Bodite pa čustveno odprti in se ne muhajte za vsako stvar. Popoldne bo odlično in sklenili boste dobra poznanstva, ki vam bodo pomagala aktivirati bolj pozitivno stran življenja. Življenjska moč se vam bo okrepila in bolj boste postali pozorni na svoj izgled. Mars namreč vstopi v znamenje leva.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, levi, strelci in ribe.

Sobota, 12. 6.
Odličen dan za harmonijo doma, ko boste želeli čim bolje poskrbeti za svoje bližnje. Ljubezen bo ugodno vplivala na vas in vas spodbujala, da ustvarite doma res dobro gnezdo za odnose in dober dom. Številne ideje boste lahko realizirali, pri tem vas bo glasba spodbujala in vam dajala potrebno energijo. Lahko računate na srečne preobrate za vse, kar se vam bo danes dogajalo, zato se ne skrivajte pred življenjem.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, device, tehtnice, škorpijoni in vodnarji.

Nedelja, 13. 6.
Romantična nedelja, ko se vam bo vse lepo zložilo in z romantičnimi čustvi boste imeli največji vpliv na vse okoli sebe. Iskrice strasti bodo okrepile vaše zanimanje za vam simpatične ljudi. Ljubezen bo pridobila na moči, da boste lahko izboljšali ali nadgradili svoj partnerski odnos. Zato se danes posvetite dvojini in partnerju. Zvečer vstopi Luna v znamenje leva, ko se boste avtomatsko bolj posvetili sebi in svojemu izgledu ter naredili načrt za svoje lepotne izboljšave. Poskrbite, da ne boste šli s skrbmi v posteljo, saj ne boste mogli dobro zaspati. Sprostitev ali meditacija vam bo pomagala.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, levi, tehtnice, škorpijoni in vodnarji.

Ponedeljek, 14. 6.
Noč verjetno ni bila optimalna in ste verjetno odsanjali vse nemirne energije, ki so vas preganjale še od prej. Tudi dan ne bo najbolj optimalen, lahko boste prepoznali nekatere iluzije ki ste se jih oklepali. Dovolite si, da se pokaže resnica in da zadihate v bolj pravo energijo življenja, ki vas bo okrepila z močjo in podporo. Slaba volja bo vibrirala in le s težavo boste ohranili pozitivni vidik na življenje. Usmerite se v konkretno delo in intenzivno čiščenje, ki vam bo pomagalo vsaj malo koristno preživeti dan. Dober dan za obisk frizerja.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, kozorogi, vodnarji in ribe.

Torek, 15. 6.
Današnje jutro vas je verjetno prebudilo s svojo vitalnostjo in z večjo lahkoto ste začeli sodelovati z vsem dogajanjem. Odličen dan je pred vami, ko se boste z določenimi ljudmi ujeli v delovnem ritmu in drug drugemu pomagali pri odličnih rezultatih. Zvečer boste odlično razpoloženi za sodelovanje in okrepitev vam pomembnih odnosov. Pozorni bodite na svojo samozavest, na to, kaj vam je res pomembno in ne skrivajte svojih želja in čustev. Koristno bo, da jih iskreno pokažete okolju.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, levi, device in tehtnice.

Sreda, 16. 6.
Že zjutraj je vstopila Luna v znamenje device, kar vas bo preusmerilo v natančno delovanje in skrbne predpriprave za vse, česar se boste lotili. Vseeno vam bodo čustva dopoldne še malo nagajala in lahko, da boste malo melanholični ali depresivni Iskali boste razloge in motivacijo, zakaj bi še delali to, kar počnete oz. iskali moč za spremembe, ki si jih želite. Ne odločajte se še nič, raje dobro raziščite vse, kar je potrebno raziskati in se potem lotite vsega na drugačen način. Čustva samo sprostite, ne analizirajte jih.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, device, škorpijoni, strelci in ribe.

Četrtek, 17. 6.
Čustvena nihanja in preveč vsega vas bo vrglo iz postelje. Ne boste se mogli sprostiti, dokler ne boste opravili najnujnejšega dela. Jasno vam bo, s čim morate zaključiti in katere stvari morate postaviti čisto na novo. Zato boste dopoldne še nestrpno delovali in si naredili red v načrtih, kar vas bo močno sprostilo in motiviralo. Popoldne bo bolj sproščeno in umirjeno ter srečni boste, da vam je uspelo zanihati stvari v pravi smer. Zvečer se sprostite, ne pretiravajte z delom v pozno noč, saj se ne bo izšlo. Bolje, da si spočijete in pravočasno poskrbite za svoje telo in duha.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, device, tehtnice, kozorogi in vodnarji.