Astro

Človek ni iz ene plasti - le preko energij lahko razumemo obstoj sebe kot suše

Dušica Čičigoj
4. 5. 2021, 22.22
Posodobljeno: 4. 5. 2021, 22.53
Deli članek:

Pojem energije je zelo širok, o njem obstaja veliko teorij, nešteto raziskav, zapisov … Še bolj zapleteno postane, ko gre za delo z ljudmi v svetu energij.

dreamstime
ženska energije

In prav prek energij šele lahko razumemo obstoj sebe kot duše – kje smo se zataknili in kje skrenili s poti, v kakšne energije smo ujeti.
Vesolje in vse, kar vesolje zajema, je ena sama energija in kot taka ima različne frekvence. S fizične ravni s petimi čutili zgoščeno energijo vidimo, otipamo …

ČLOVEKOVA VEČPLASTNOST
Razpršeno energijo pa lahko vidimo in zaznavamo ljudje, ki imamo neke sposobnosti in vstopamo v nadčutne svetove.
Nekateri ljudje sprejemajo kot obstoj zgolj to, kar je otipljivo na Zemlji, in negirajo obstoj drugih svetov, katerih del smo tudi mi sami. Na reinkarnacijskem potovanju med smrtjo in ponovnim rojstvom se duša sprehaja, razrešuje in pripravlja na novo rojstvo prav v teh nadčutnih svetovih. Naša duša in mi kot oseba smo torej energija, ki potuje in se vedno znova preobraža v novo fizično telo.
Človek je sestavljen večplastno: ima telesno, energetsko-subtilno, mentalno raven in tako naprej. Izraža se skozi um, energijo, telo in skozi to doživlja izkušnje fizične, energetsko-subtilne in mentalne ravni.

TEŽAVNA UJETOST
Pri svojem delu se ukvarjam z mentalno ravnjo, pri čemer uporabim namero in čisto misel, kaj želim popraviti, spremeniti, odstraniti, in s tem vplivam na energetsko-subtilno raven, ta pa naprej vpliva na fizično raven. Torej aktiviram dogajanje spremembe v zdravljenje na višji vibraciji, kjer v večini primerov tudi so korenine vzrokov težav – saj ko se ponovno reinkarniramo, s seboj prinesemo vse vtise na energetski ravni kot zamrznjeno energijo. Nešteti ujeti spomini niso posledica življenja tukaj, temveč preteklih življenj.
Ujete, nerazrešene energije spominov so lahko mogoči vzroki za težave v tem življenju. Če se vključi zdravljenje samo na fizični ravni, kar je nižja vibracija, se zdravijo le simptomi, to pa ne more vplivati na višje vibracije, kjer se zdravijo, odstranjujejo korenine vzrokov, zato se večina težav ne razreši in se ponavljajo znova in znova. Pomembno je torej razumeti, da zdravljenje fizičnega telesa po navadi ni dovolj za ozdravitev, saj je kakršnakoli oblika bolezni opozorilo, da nismo v ravnovesju, da vzroki niso odstranjeni.

ZA LAŽJO PREDSTAVO
Predstavljajte si drevo, korenine, deblo, veje in liste. Čudovito raste, potem pa se naenkrat začnejo sušiti listi (fizična raven). Zanje uporabite vse mogoče preparate, da bi to preprečili. Mogoče vam trenutno uspe, a že čez nekaj časa se zgodba ponovi in tako znova in znova. To vam da vedeti, da je ta način neuspešen in da je treba ukrepati drugače. Torej niste odstranili vzroka, ste blažili posledico. Zato je treba iti v korenine (energetsko-subtilna raven), kjer je vzrok težav – gnijejo korenine, kar pa se kaže na listju. Ko sanirate korenine, ste drevo ozdravili. Tako se dogaja tudi z nami. Ne zdravite simptomov, temveč iščite vzroke – vendar ne na fizični ravni.

Podobna vsebina:  Biti zdrav ni privilegij ...